Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

-

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa.

A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el nekünk – és már közel 3 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítésen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


WienerAI – A mesterséges intelligenciát alkalmazó mém érme, amely forradalmasítja a kripto kereskedést

Képzelj el egy tacskót, és ruházd fel fejlett mesterséges intelligencia képességekkel, amelyeket kripto kereskedés során használhat.

Ez a koncepció húzódik meg a WienerAI mögött, amellyel meghódította az előértékesítési piacot.

Mondjuk, hogy valaki a grafikonok előtt ül, és küzd a kripto piac ingadozásának megértésével.

Egyszerűen segítségül hívhatja a WienerAI kereskedési robotját, hogy megkönnyítse a döntéshozatalt.

A bot prediktív technológiájának köszönhetően kiszűri a zajt, és néhány másodperc alatt azonosítja a potenciális „nagy nyereségeket” a kriptovaluta piacon.

kripto

A WienerAI itt azonban nem áll meg. A bot a legjobb árak érdekében zökkenőmentes cseréket tesz lehetővé a DEX-ek között.

Ezek a cserék teljes mértékben díjmentesek – és ráadásul még a vezető MEV-botok ellen is védve vagy.

Ezen funkciók által a fejlesztők szeretnék, ha a projekt többet kínálna, mint csupán spekulációra épített, használhatatlan mém érme.

A WienerAI Telegram csatornájának robbanásszerű növekedéséből ítélve pedig úgy látszik, hogy a megközelítésük működik.

Megnézem a WienerAI előértékesítés oldalát

A WAI előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz, a fejlesztők pedig a közelgő DEX listázásokra készülnek

A WienerAI előértékesítés nemrég fontos mérföldkövet lépett át: 2,5 millió dollárt gyűjtött a „kolbász hadsereg” befektetéseiből.

Ezzel a mesterséges intelligencia alapú mém érme sikeresen közelít ambiciózus céljai eléréséhez.

A teljes, 69 milliárd darabos token készlet 30%-át az előértékesítésben vásárlók számára tették félre.

További 20%-ot a hosszú távú tartás ösztönzését szolgáló letéti jutalmakra tartanak fenn.

Ha már szóba kerültek ezek a jutalmak, azok, akik az előértékesítés alatt vásárolnak és letétbe helyezik WAI tokenjeiket, jelenleg évi 493%-os letéti hozamot érhetnek el. 

kripto

Ez még csábítóbbá teszi a csatlakozást a befektetők számára. De vajon mit tartogat a jövő a WAI számára?

Első lépésben a csapat világméretű marketing kampányt indít a Kolbász hadsereg tagjainak bővítése érdekében.

Ezt követi a token nyilvános listázása a DEX-eken – az esemény, amit a WienerAI Twitter oldal követői már nagyon várnak.

Az igazán nagy durranás azonban a WienerAI kereskedési robot debütálása lesz, amely forradalmasíthatja a lakossági felhasználók kereskedéseit.

Nagyon úgy fest, hogy a WAI csapat az ambiciózus tervei és a mém tematikájú márkája keverékével a következő hetek során le akarja rakni a névjegyét.

Megnézem a WienerAI előértékesítés oldalát

Vajon meg tud felelni a WienerAI a befektetők elvárásainak?

A kripto közösségekben is egyre nagyobb a felhajtás a WienerAI körül, egyes kereskedők pedig egyenesen a legjobb mém érmék egyikének választották.

Számos népszerű kripto YouTuber, köztük ClayBro is, megvizsgálta közelebbről a projektet, és azt jósolta, hogy a token akár tízszeresére is nőhet az előértékesítési árhoz képest.

Michael Wrubel tapasztalt elemző még ennél is tovább ment, és a WienerAI-t a mesterséges intelligencia és a viralitás potenciáljának kiváló kombinációjaként a legjobb mesterséges intelligencia mém kriptovalutának nevezte 2024-ben.

Az influenszer hype mellett a WienerAI egyre legitimebbé is válik.

A WienerAI csapat nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra is és auditáltatta magát a közismert blokklánc szakértővel, a Coinsulttal.

Habár elsőre furcsa lehet, úgy tűnik, hogy a $WAI nem csak a humoros narratíva miatt ragadja meg a figyelmet.

Ahogy a projekt a nyílt piaci bevezetésre készül, sokan figyelik, hogy vajon képes lesz-e teljesíteni a befektetők elvárásait, és tényleg a következő sztár lesz-e a piacon.

Megnézem a WienerAI előértékesítés oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!