Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

-

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra.

A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be, hogy a népszerű 80-as évekbeli anime, amelyet Yōichi Takahashi írt és illusztrált, megjelentette az NFT-verzióját a játékblokkláncán.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A web3 játékot a Mint Town és a Blocksmith készítette, először 2022-ben jelentették be, és hivatalosan 2023. január 12-én indították el.

A projekt 2023. június 4-én bocsátotta ki a saját governance tokenjét is.

Captain Tsubasa, gyűjtögetős kártyajáték, digitális formában

A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy NFT-ket gyűjtsenek a sorozat eredeti karaktereiről, fejlesszék őket, csapatokat alkossanak és különböző játékmódokban mérkőzhessenek meg egymással.

A Rival mód lehetőséget ad a játékosoknak, hogy újrajátsszák az eredeti történetet, míg a PvP mód online meccseket tesz lehetővé, a többi játékos ellen.

Ezenkívül a játék tartalmaz egy Arena módot is, ahol a játékosok 11 az 11 ellen focimeccseket játszhatnak.

Captain Tsubasa
Forrás: X

A Mint Town vezérigazgatója, Hiroshi Kunimitsu szerint az Oasys blokkláncra való integráció új módokat tesz lehetővé a rajongóknak, hogy megtapasztalják a történetet.

Kunimitsu hozzátette, hogy az új játék bemutatja a blokklánc technológia képességeit az interaktív szórakoztatás és a játékok terén.

A világ egyik legnépszerűbb mangájából az egyik legnépszerűbb anime sorozat lett

A sorozat először a Weekly Shonen Jump magazinban jelent meg 1981-ben, és 1983-ban adaptálták anime sorozattá.

Számos film és televíziós adaptáció követte, a legutóbbi 2018-ban került adásba. 2023-ra a sorozat világszerte 90 millió példányban kelt el, így az egyik legkelendőbb japán sorozat lett.

Az Oasys játék bevezetésének emlékére a Genesis NFT-k további funkciókat tartalmaznak, például növelik a játékosok energiapontjait.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A játékipar népszerűsége nem csökken

A GameFi stúdiók, a web3-as játékokat fejlesztő blokkláncos projektek újra egyre aktívvá válnak, ahogy az árfolyamok kezdenek mozgolódni, erősödni.

Május 15-én a web3 játékstúdió, az Immutable kiadta a Guild of Guardians játékot a Google Play és az Apple App Store áruházakban.

Május 13-án a web3-as játék, a Pixels napi aktív játékosainak száma meghaladta az 1 milliót, és 4,4 millió dollár bevételt generált.

A Ronin blokkláncra való átállás után 2023. február 22-én a játék elérte a 2,7 milliárd dolláros kapitalizációt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!