Ez az új Ethereum-token újabb DeFi-lázat indíthat

-

Annak ellenére, hogy milyen erős növekedést mutattak a decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenek, az Ethereum piaca meglehetősen lelassult az elmúlt pár hét során.
A piac telítődésével kevesebb token mutat olyan őrületes növekedést, mint a yearn.finance (YFI) és az Ampleforth (AMPL),
Azonban elemzők szerint egy második DeFi „láz” indulhat be egy új Ethereum-alapú token indulásával.

A kérdéses token indulását a múlt hétre tervezték eredetileg, de elhalasztották.

Befektetők szerint újabb DeFi-lázat indíthat a Curve CRV tokenje

A Curve az egyik legnépszerűbb DeFi-protokoll az Ethereum hálózatán. Alapítója szerint a Curve egy olyan tőzsde, „amelyet stabilkoinokra és bitcoinra terveztek.”
A Curve ugyan DeFi-protokoll, de nem teljesen decentralizált, ugyanis egy csoport dönt arról, hogy milyen irányba haladjon a platform.
Ez a CRV bevezetésével megváltozik, amely egy Ethereum-alapú irányítási token lesz.
Minden részletet egyelőre nem ismerünk, mivel a CRV még nem indult el, de Spencer Noon, a DTC Capital vezetője szerint a kriptopénz indulása az egész Ethereum- és DeFi-piacra kihathat:

 „A CRV lehet a következő nagy dominó, amely újabb DeFi-lázat indít. Ez történik, ha kritikus infrastruktúrád, magas forgalmad és jó pozíciód van. Érdemes lesz megfigyelni, hogy milyen másodlagos hatásai lesznek ennek.”


A „DegenSpartan” nevű DeFi-kommentátor szerint a CRV „berobbanthatja” a DeFi-piacokat.
 

Még csak most kezdődik a DeFi növekedése

Annak ellenére, hogy egyesek szerint ezen az egy tokenen múlik a DeFi jövője, elemzők szerint mindez távol áll a valóságtól.
Andrew Kang, a Mechanism Capital alapítója szerint „belülről” úgy látja, hogy a DeFi még gyerekcipőben jár. Szerinte ez annak köszönhető, hogy még a hagyományos befektetők is nemrég kezdték el használni, emellett több innovációra van szüksége.
Kang szerint azonban egyértelmű, hogy egyre több tőke lép a DeFi-be.
Az Electric Capital egy kriptopénzekre kihegyezett kockázatitőke-alap, amely nemrég bejelentette egy 110 millió dolláros pénzügyi alap létrehozását. Az Electric Capital szerint ismeretlen alapítványok és egyéb intézményi befektetők vettek részt az alap létrehozásában.
Avichal Garg, az Electric Capital társalapítója és az Anchorage, Near Protocol, Notion és egyéb cégek befektetője a Twitteren bejelentette, hogy ez a pénzügyi alap a DeFi-re összpontosít.
Garg kiemelt négy olyan DeFi-ötletet, melyet ígéretesnek talál:

  • Decentralizált Market Maker: megépíthetjük a decentralizált jump kereskedést?
  • DeFi-biztosítás: a kockázatkezelés egyre fontosabb lehet, ahogy növekszik a DeFi.
  • Robo-tanácsadók: Wealthfront a DeFi-n.

Több pénzügyi alap is fektetett már a DeFi-be, a The Spartan Group, Multicoin Capital és több cég is egyre fontosabbnak tartja.

Olvastad már? A Bitfinex is listázza a Cardano ada kriptovalutáját spot tőzsdéjén

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!