A Bitfinex is listázza a Cardano ada kriptovalutáját spot tőzsdéjén

-

A Bitfinex kriptotőzsde is listázza az ada kriptovalutát spot tőzsdéjén. A Cardano Foundation egy sajtónyilatkozatban megírta, hogy a kereskedés augusztus 6-án indul, a kezdetekben ADA/BTC, ADA/USDT, ADA/USD párokkal.

Már adával is kereskedhetünk a Bitfinexen

Úgy tűnik, hogy megindultak a fejlesztések a Cardanónál, mióta július végén aktiválták a Shelley láncelágazást. A legújabb hír, hogy egy újabb vezető kriptotőzsde listázza az ambiciózus projektet.

A Bitfinexen, a világ egyik vezető spot tőzsdéjén a három kereskedelmi pár augusztus 6-tól válik elérhetővé, az utalásokat pedig már most is fogadják.
A Cardano Foundation egy svájci nonprofit szervezet, melynek feladata a Cardano-hálózat futtatása. Elmondásuk szerint az amerikai dollár kereskedelemi párok miatt a Bitfinexen vásárolhatunk legolcsóbban adát.
Paolo Ardoino, a Bitfinex technológiai igazgatója szerint az ADA listázása természetes lépés a tőzsde számára, mivel a Shelley fejlesztéssel jelentősen megemelkedett a kereslet a kriptopénz iránt.
 

A Bitfinexszel az egész világon elterjedhet a Cardano

Nathan Kaiser, a Cardano Foundation alapítója szerint a kamatozás és delegálás bevezetésével az ada egyre nélkülözhetetlenebbé válik a Cardano-blokklánc számára.
Ez csak tovább növelte a szükségletét egy egyszerű fiat belépési pontnak az ada számára, melyet a Bitfinex-listázás teljes mértékben orvosol.
Amellett, hogy adát vásárolhatunk fiat pénzekkel, a Bitfinex globálisan elérhetővé tette a Cardano kriptovalutáját.
Charles Hoskinson, a Cardano mögött álló IOHK vezérigazgatója is egyetért ezzel. Hoskinson elmondta, hogy a Bitfinex-listázás tovább segít abban, hogy a Cardano legyen a világ első globális, blokkláncalapú pénzügyi operációs rendszere.

„A világ egyik legnagyobb tőzsdéjén való listázás jelentős mérföldkő az ADA elterjedésében és jól tükrözi, hogy a piac egyre jobban bízik a Cardanóban.”

Olvastad már? 270 millió dolláros drogkereskedéssel vádolnak egy darknetes eladót és egy gyógyszerészt

Kiemelt kép: Cryptocurrency News
Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!