Ez Az AI platform 9,4 millió dollárt gyűjtött a medvepiacon, ime miért verheti meg a Cardano-t augusztusban

-


Vendégbejegyzés


Az Algotech (ALGT) AI-alapú platform nemrégiben lenyűgöző összeget gyűjtött a medvepiac alatt.

Ez a teljesítmény felkeltette az elemzők figyelmét, és egyesek szerint az Algotech a következő augusztus hónapban felülmúlhatja a Cardano (ADA), egy jól bevált blokklánc platformot.

Ahogy a kriptopiac bizonytalan időkben navigál, az Algotech sikeres pénzgyűjtési erőfeszítései reménysugárként tűnnek fel a feltörekvő projektek számára.

A Cardano (ADA) a piaci kihívások ellenére 0,36 dollárra csökken.

A Cardano az elmúlt hónapokban akadályokba ütközött a natív tokenjével, az ADA-val, amely az év eleje óta érezhető értékcsökkenésnek volt tanúja.

A legfrissebb adatok szerint a Cardano (ADA) kereskedési értéke 0,36 dollár körül mozog, ami az elmúlt 24 órában bekövetkezett több mint 4%-os csökkenést tükrözi.

A csökkenő piaci trend ellenére egyes szakértők optimisták a Cardano jövőbeli árfolyam-potenciálját illetően.

Az ADA jelenlegi Relative Strength Index (RSI) értéke 40 alatt van, ami túlértékeltségre utal.

Ez arra utal, hogy van esély a token visszapattanására, ahogy a piaci hangulat a pesszimizmusból kiegyensúlyozottabb kilátások felé fordul.

A 2024 augusztusáig előre tekintve kriptoelemzők felajánlották meglátásaikat a Cardano (ADA) lehetséges árfolyam-eltolódásairól. Az általuk készített kollektív előrejelzés a nyár végére a Cardano (ADA) körülbelül 0,402 dolláros becsült értékét jelzi.

Mindemellett ezek az előrejelzések 0,355 dolláros potenciális mélypontot és 0,448 dolláros csúcsot foglalnak magukban az adott hónapra vonatkozóan.

Amennyiben ezek a becslések megvalósulnak, a befektetők 26,8%-os potenciális megtérülésnek lehetnek tanúi.

Az Algotech 9,4 millió dolláros előértékesítési sikere megalapozza az 1 dolláros tokenértékelést

Az Algotech, az algoritmikus kriptokereskedés decentralizált platformja figyelemre méltó fejlődést ért el a kriptovaluták területén.

A projekt jelenlegi előértékesítése sikeresen biztosította a jelentős, 9,4 millió dolláros összeget. Ez a teljesítmény kiemelkedik, különösen a nehéz piaci körülményeket figyelembe véve.

Az Algotech diadala jelentős mértékben az egyedülálló technológiába történő stratégiai befektetéséből ered.

A platform 1,2 millió dollárt különített el H100 GPU-k beszerzésére, ami stratégiai lépés volt az AI-motor sebességének, pontosságának és általános képességeinek megerősítésére.

A platform jelenlegi előértékesítési fázisában a tokeneket 0,08 dollárért kínálja.

Az elemzők a bevezetés után 1 dollárra való potenciális emelkedést jósolnak, amit tovább erősít a BitMart közelmúltbeli bejelentése, miszerint az ALGT-t, az Algotech natív tokenjét jegyzi.

E fejlemények hatására az elemzők 1200-szoros potenciális megtérülést számoltak ki a korai befektetők számára.

Cardano vs. Algotech: Okok, amiért az Algotech vezethet augusztusban

Az augusztusra tekintve vannak arra utaló jelek, hogy az Algotech mind a piaci teljesítmény, mind a befektetői figyelem tekintetében megelőzheti a Cardano (ADA) értékét.

Az Algotech közelmúltbeli finanszírozási eredményei azt mutatják, hogy a befektetők nagymértékben bíznak a technológiában és a jövőbeli kilátásokban.

A friss tőkeinjekcióval a platform felpörgetheti fejlesztési, marketing- és felhasználószerzési erőfeszítéseit, ami elengedhetetlen a versenyképes kriptoiparban való boldoguláshoz.

A Cardano (ADA) ezzel szemben, bár robusztus közösséggel büszkélkedhet, az utóbbi időben nem vonzott ugyanilyen mértékű új tőkét.

Az Algotech stratégiai hangsúlya a mesterséges intelligencia által vezérelt kereskedési algoritmusokra helyezi kedvezően, hogy kihasználja a mesterséges intelligencia iránti növekvő érdeklődést a pénzügyi területen.

A piaci ingadozásokban való eligazodáshoz szükséges fejlett eszközök iránti növekvő kereslet közepette az Algotech megoldásai jelentős vonzerővel bírnak.

A Cardano ezzel szemben, bár az akadémiai kutatásban és a szisztematikus fejlődésben jeleskedik, közvetlenül nem versenyez az algoritmikus kereskedés területén.

Végül, az Algotech a mesterséges intelligencia, a decentralizált pénzügyek és a felhasználóbarát kereskedési eszközök beépítése miatt augusztusban jelentős figyelmet és kereskedési aktivitást fog kiváltani, és potenciálisan megelőzheti a Cardano-t mind az árfolyam-emelkedés, mind a felhasználói elfogadottság tekintetében.

További információk:
Algotech előértékesítés
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!