Ethereum technikai elemzés 06.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért.

Az eladási nyomás hatására az ETH/USD árfolyam az 1.900 dolláros szint alá süllyedt, és jelenleg 1.873 dolláron kereskedik.

A token az elmúlt 24 órában közel 0,35%-ot esett. A csökkenő tendencia várhatóan folytatódik, mivel a piacon nincs elég vevő, aki feljebb tudná nyomni az árakat.

Az ETH közvetlen ellenállása az 1,887 dolláros szinten található. Ez az a kulcsfontosságú szint, amelyet a bikás kereskedőknek figyelniük kell, mivel potenciálisan jelentős árfolyam kitöréshez vezethet, ha áttörik.

Az ETH/USD árfolyam medvés mintázatban kereskedik, mivel a medvéknek sikerült áttörniük az 1.846 dolláros kulcsfontosságú támaszszintet.

A medvék az elkövetkező órákban valószínűleg tovább növelik előnyüket, és tovább nyomhatják lefelé az árfolyamokat.

Az ETH azonban a mai napon korábban elérte az 1.887 dolláros csúcsot, ami kihívást jelenthet a medvék számára.

Ha az ETH át tudja törni ezt az ellenállási szintet, az a bikás piaci hangulat jeleként értékelhető, és rövid távon 2.000 dollár körüli szintre emelheti az árakat.

Az RSI indikátor jelenleg a semleges tartományban van, ami arra utal, hogy a piacnak korrekcióra lehet szüksége.

Jelenleg az RSI 53,51-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy a piaci momentum a bikák javára változhat.

A MACD indikátor szintén egy lehetséges bikás fordulat felé mutat, mivel továbbra is nulla alatt van, de fokozatosan emelkedik felfelé.

A Bollinger-sávok szintén egy lehetséges árfolyam-visszaesés mellett szólnak, mivel továbbra is szűkek. A felső sáv jelenleg 1.905 dollárnál, míg az alsó 1.763 dollárnál van.ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!