A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

-

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját.

Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és az amerikai kötvények közötti korrelációt, valamint a kamatlábak várható zuhanását és az azt követő kötvények rallyját.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezen tényezők alapján Zeberg úgy véli, hogy a Bitcoin a közeljövőben erős rallyra számíthat.

Zeberg elemzése a Bitcoin történelmi teljesítményére összpontosít a különböző kamatkörnyezetekben.

Megjegyzi, hogy a BTC hajlamos küzdeni a kamatemelkedés időszakaiban, mint például a 2021-ben és 2022-ben megfigyeltek.

A kamatcsökkenések során azonban a kriptopénz történelmileg jól teljesít – állítja a kereskedő.

A Bitcoin és az amerikai kötvények közötti pozitív korrelációra támaszkodva, különösen az értéket tekintve, Zeberg azt jósolja, hogy a közelgő kamatzuhanás és az azt követő kötvényrally pozitív hatással lesz a Bitcoin árfolyamára.

Eközben a BTC az elmúlt két hétben egy viszonylag szűk, 26.800 és 28.000 dollár közötti sávban mozgott.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A volatilitás csökkenését tükrözi a BVOL-index, amely a tavaly év végén és idén év elején látott szintekre esett vissza.

A piac a konszolidáció időszakába lépett, a vevők és az eladók türelmetlenül várják a következő lépést.

Mivel Zeberg előrejelzése továbbra is érdeklődést vált ki a piaci szereplők körében, továbbra is megválaszolatlan marad a kérdés, hogy előrejelzése be fog-e teljesülni, vagy a medvék legyőzik a bikákat.

A Bitcoin árfolyamának jövőbeli pályája, hogy emelkedni vagy esni fog-e, az elkövetkező hetekben fog kiderülni.


Olvastad már? A Binance megkezdi a személyzet elbocsátását

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!