A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

-

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját.

Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és az amerikai kötvények közötti korrelációt, valamint a kamatlábak várható zuhanását és az azt követő kötvények rallyját.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezen tényezők alapján Zeberg úgy véli, hogy a Bitcoin a közeljövőben erős rallyra számíthat.

Zeberg elemzése a Bitcoin történelmi teljesítményére összpontosít a különböző kamatkörnyezetekben.

Megjegyzi, hogy a BTC hajlamos küzdeni a kamatemelkedés időszakaiban, mint például a 2021-ben és 2022-ben megfigyeltek.

A kamatcsökkenések során azonban a kriptopénz történelmileg jól teljesít – állítja a kereskedő.

A Bitcoin és az amerikai kötvények közötti pozitív korrelációra támaszkodva, különösen az értéket tekintve, Zeberg azt jósolja, hogy a közelgő kamatzuhanás és az azt követő kötvényrally pozitív hatással lesz a Bitcoin árfolyamára.

Eközben a BTC az elmúlt két hétben egy viszonylag szűk, 26.800 és 28.000 dollár közötti sávban mozgott.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A volatilitás csökkenését tükrözi a BVOL-index, amely a tavaly év végén és idén év elején látott szintekre esett vissza.

A piac a konszolidáció időszakába lépett, a vevők és az eladók türelmetlenül várják a következő lépést.

Mivel Zeberg előrejelzése továbbra is érdeklődést vált ki a piaci szereplők körében, továbbra is megválaszolatlan marad a kérdés, hogy előrejelzése be fog-e teljesülni, vagy a medvék legyőzik a bikákat.

A Bitcoin árfolyamának jövőbeli pályája, hogy emelkedni vagy esni fog-e, az elkövetkező hetekben fog kiderülni.


Olvastad már? A Binance megkezdi a személyzet elbocsátását

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

A PEPE-árfolyam veszélyben? Íme, mit tartogat a hét a mémcoin számára

Mindenkinek a kedvenc mémecoinja jelenleg egy kissé szorult helyzetben van. A PEPE, a Solana-alapú mémcoin, amely a múlt héten sokakat milliomossá tett, már körülbelül három...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!