A Binance megkezdi a személyzet elbocsátását

-

Számos, ezt megerősítő forrásra hivatkozva Colin Wu kínai kriptoújságíró és blogger a Twitteren megosztotta, hogy a legnagyobb kriptokereskedési platform, a Binance megkezdte a munkatársak elbocsátását.

A Binance elbocsátja munkatársai nagy részét

Wu szerint egyelőre bizonytalan, hogy mennyi alkalmazottat tervez elbocsátani, de a jelenlegi 8000 dolgozóból szerinte ez a szám akár a 20%-ot is elérheti.

A Binance nem válaszolt a helyzetet érintő megkeresésére.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Wu ezután azzal folytatta, hogy az elbocsátott munkatársaknak járó kártérítést „a különböző helyek helyzetének megfelelően” fogják folyósítani.

Ennek ellenére a Binance egyes részlegei továbbra is felvesznek új dolgozókat.

Az elbocsátások mögött álló okok Wu szerint a mostani általános gyenge kriptopénzpiaccal és a Binance elmúlt évekbeli nagymértékű terjeszkedésével lehetnek összefüggésben.

A Goldman Sachs is további elbocsátásokra készül

A CNBC beszámolója szerint a Goldman Sachs bankóriás is megkezdi az elbocsátásokat, és tavaly szeptember óta a harmadik elbocsátási körre készül.

A cikk szerint ennek oka az üzletkötési aktivitás visszaesése. A CNBC által idézett forrás szerint a bank a következő hetekben mintegy 250 álláshelyet kíván megszüntetni.

A cég egyike volt az első Wall Street-i vállalkozásoknak, amelyek szeptemberben kezdték meg a munkatársak elbocsátását, több száz állással csökkentve a létszámot.

Az elbocsátások újabb köre januárban következett, akkor mintegy 3200 dolgozót bocsátottak el.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A CNBC korábbi beszámolói szerint két másik banki óriáscég, a Morgan Stanley és a JP Morgan Chase, ebben a hónapban 3000, illetve 500 fővel csökkentette alkalmazottai létszámát.

Március végén a Goldman Sachsnak összesen valamivel több mint 45 ezer alkalmazottja volt. Ez 6%-kal volt kevesebb, mint a tavalyi negyedik negyedévben.


Olvastad már? Az amerikai elnökjelölt szerint a tőzsdefelügyelet a bankokat védi, nem az embereket

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!