Ethereum technikai elemzés 04.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyam-elemzéséből kiderül, hogy a bikák az utóbbi időben nyomják a gázpedált, és a bikás lendület az ETH-t az 1.900 dolláros kulcsszint fölé lökte.

A legnagyobb digitális eszköz a cikk írásakor 1.900 dollár körül kereskedik, az elmúlt 24 órában hatalmas, 3,45%-os nyereséggel.

A korábbi ellenállás a támasz szintre tolódott, így egy magasabb mélypontot hozott létre, ami arra utal, hogy az árfolyam próbál lábra állni.

Az ETH támaszszintje az 1.837 dollárnál látható, ami a token jelenlegi szintje volt, amikor a medvés lendület uralkodott.

Az ellenállási szint, amelyet át kell törni, az 1.904 dollárnál látható, amely az ETH csúcsát jelentette az elmúlt órákban.

Az Ethereum árelemzés 24 órás grafikonja azt mutatja, hogy a bikáknak sikerült átvenniük az irányítást a piac felett, és feljebb tolják az Ethereumot.

A digitális eszköz egy 1.837 és 1.904 dollár közötti sávban mozog. Az eszköz árfolyamának az 1.904 dolláros ellenállási szint fölé kell törnie ahhoz, hogy tovább emelkedjen az 1.920 dolláros szint fölé, ami a következő fő ellenállási szint.

Az Ethereum piaci kapitalizációja jelenleg 228 milliárd dolláron áll, és a teljes 24 órás kereskedési volumene 7,27 milliárd dollár körül látható a CoinMarketCap szerint, ami a vásárlási nyomás erős megugrását jelzi.

A 24 órás grafikon technikai mutatói bullish jelzést adnak, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) 62.38-nál látható, a Moving Average Convergence/Divergence (MACD) pedig emelkedő tendenciát mutat. Ezenkívül a MACD vonal a jelzővonal felett látható.

A Bollinger-sávok erős rallyt jeleznek, mivel mind a felső, mind az alsó sávok kiszélesedtek. A felső Bollinger-sáv 1.921 dollárnál, az alsó Bollinger-sáv pedig 1.707 dollárnál látható.

Összefoglalva az Ethereum árelemzését, a bikáknak sikerült átvenniük az irányítást a piac felett, és feljebb tolják az ETH-t.

A vételi nyomás egyre nagyobb, és a jelenlegi támaszszintet 1.837 dollárnál látjuk.

A legfontosabb ellenállási szint, amelyet meg kell törni, az 1.904 dollárnál látható, és ha ez áttörik, akkor az Ethereum folytathatja a rallyt felfelé.

Továbbá a technikai mutatók azt mutatják, hogy a bikás lendület továbbra is érvényesül, így a közeljövőben további emelkedés várható.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!