Ethereum (ETH) technikai elemzés 11.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

A csökkenés ellenére az Ethereum (ETH) továbbra is a 2000 dolláros szint felett van. Vajon megpattan és megpróbál új éves csúcsot elérni, vagy további mélypontok várhatók?

A napi időkeretben végzett technikai elemzés azt mutatja, hogy az Ethereum októberben emelkedő mozgásba kezdett.

Az emelkedés során kitört az április 16-i 2140 dolláros éves csúcs óta fennálló csökkenő ellenállási trendvonalból.

Az ETH árfolyama még nem tért vissza, hogy ezt a trendvonalat támaszként érvényesítse.

Bár az Ethereum megközelítette az éves csúcsát, nem sikerült elérnie azt.

Inkább egy alsó csúcsot és egy hosszú felső kanócot (kéz) hozott létre november 24-én.

A kanóc az eladási nyomás jelének tekinthető.

Az RSI mint momentumindikátor segítségével a kereskedők meghatározhatják, hogy egy piac túlvásárolt vagy túladott-e, és eldönthetik, hogy felhalmozzanak vagy eladjanak egy eszközt.

A bikák előnyben vannak, ha az RSI-érték 50 felett van, és a trend felfelé mutat, de ha az érték 50 alatt van, akkor ennek az ellenkezője igaz.

Az RSI vegyes értékeket ad. A mutató csökken, és elérte az 50-es értéket. Ugyanakkor egy rejtett bikás divergenciát (zöld) is generált, ami a trend folytatásának jele.

Tehát nézzük meg a következö napokban, merre veszi az írányt, de ha tudja tartani a 2000 dollár körüli szintet, újabb emelkedés várható.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!