Ethereum (ETH) technikai elemzés 06.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az új Ethereum-címek száma, amelyeken az ETH-t stakinggelték emelkedett, és az ETH összege is nőtt április óta.

Ez a tendencia június első hete után kezdett megváltozni, valószínűleg a szabályozási aggályok miatt, miután a SEC pert indított a Coinbase ellen.

A hónap eleji medvés hírek alakulása ellenére az ETH árfolyama a 4 órás grafikonon bikás fordulatot vett.

A közelmúltbeli alacsonyabb csúcs fölé, az 1778 dolláros szint fölé történő elmozdulás jelezte az erő eltolódását a vevők felé.

A 4 órás piaci struktúra bikás lett, miután az 1778 dolláros szint áttörésre került.

Ez a mozgás bikás piaci struktúratörést jelentett, de a trend még nem a vevők javára változott.

Az ETH bikáknak egy magasabb mélypontot és egy magasabb csúcsot kell felmutatniuk, de az MSB után még nem láttunk egy visszahúzódást sem.

Az RSI a túlvásárolt tartományban volt, hogy erős bikás lendületet mutasson, míg az OBV-nek sikerült visszafordítania az elmúlt két hét veszteségeinek egy részét.

Mégis, bár a 4 órás grafikon a bikára utaló jeleket mutatta, a napi időkeret az ellenkezőjére utaló bizonyítékokat mutatott.

A május közepén történt 1785 dollár alatti mozgás azt jelezte, hogy a magasabb időkeretbeli előfeszítés csökkenő tendenciát mutat.

A közelmúltban bekövetkezett 1686 dollár alatti csökkenés azt mutatta, hogy az Ethereum a napi grafikonon kezdett lefelé tendálni.

Ahhoz, hogy ez az elképzelés érvényét veszítse, az Ethereumnak 1914 dollár fölé kell emelkednie.

A Fibonacci retracement szintek azt mutatták, hogy az 1804 és a 1852 dolláros szintek is fontos szintek lehetnének, ahol megfordulásra vagy folytatásra kerülhet sor.

Az elmúlt két hónapban az 1840 dolláros régió jelentős volt, ezért az ETH 1852 dolláros szint fölé emelkedése erős bika jelzése lenne.

A cikk írásakor az óvatosság indokolt, de a grafikon azt mutatja, hogy a vevők kerültek fölénybe.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!