A Bitcoin Cash (BCH) 24%-ot ugrott, mi táplálja ezt a helyreállást?

-

A kriptopiac ma bikaerős fellendülési pályán van, az összesített piaci tőke hatalmasat ugrott 6%-kal, és most 1,13 trillió dollárnál tart.

A növekedésből egyértelműen a Bitcoin Cash (BCH) profitál, amely az elmúlt 24 órában 24%-kal, 139,12 dollárra emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin Cash átalakulására érdemes kitérni. A mostani növekedési akció a legnagyobb napi ugrás, amit a kriptopénz több mint egy hónapja produkált.

Bitcoin Cash
Forrás: tradingview.com

A BCH mai növekedése segített neki eltüntetni az elmúlt hónapban felhalmozott veszteségeit, és az elmúlt 30 napban 12,50%-kal emelkedett.

A Bitcoin Cash-nek nem mindennapi közössége van, mivel a digitális valuta hasznossága meglehetősen meghatározott és a fizetésekre korlátozódik.

Így az elmúlt hónapokban drasztikus elfogadottságot tapasztalt.

A CoinMarketCap adatai szerint a BCH tranzakciószáma, a kereskedési volumennel mérve, egyik napról a másikra jelentős emelkedésnek indult.

A több mint 400%-os növekedéssel a Bitcoin Cash látta a legnagyobb fellendülést a kereskedelemben a top altcoinok közül.

A Bitcoin Cash jelenleg megfigyelhető növekedése a protokollba az év elején bevezetett kulcsfontosságú újítások függvényeként értelmezhető.

A frissítés középpontjában a CashToken-kibocsátás állt, amely nevezetesen lehetővé tette „a fejlett on-chain alkalmazásokat, mint például a nagyobb biztonságú trezorok, decentralizált tőzsdék és áthidalt oldalláncok”.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezek az Ethereumhoz hasonlóak, de skálázhatóbbak és olcsóbbak.

Ez az első jelentős árfolyam-emelkedés a frissítés után, és megmutatja, hogy a Bitcoin Cash protokoll mennyire alkalmas lehet az innovatív és funkcionális növekedési stratégiákra.


Olvastad már? Az Invesco visszatérne a kriptopiacra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!