A Bitcoin Cash (BCH) 24%-ot ugrott, mi táplálja ezt a helyreállást?

-

A kriptopiac ma bikaerős fellendülési pályán van, az összesített piaci tőke hatalmasat ugrott 6%-kal, és most 1,13 trillió dollárnál tart.

A növekedésből egyértelműen a Bitcoin Cash (BCH) profitál, amely az elmúlt 24 órában 24%-kal, 139,12 dollárra emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin Cash átalakulására érdemes kitérni. A mostani növekedési akció a legnagyobb napi ugrás, amit a kriptopénz több mint egy hónapja produkált.

Bitcoin Cash
Forrás: tradingview.com

A BCH mai növekedése segített neki eltüntetni az elmúlt hónapban felhalmozott veszteségeit, és az elmúlt 30 napban 12,50%-kal emelkedett.

A Bitcoin Cash-nek nem mindennapi közössége van, mivel a digitális valuta hasznossága meglehetősen meghatározott és a fizetésekre korlátozódik.

Így az elmúlt hónapokban drasztikus elfogadottságot tapasztalt.

A CoinMarketCap adatai szerint a BCH tranzakciószáma, a kereskedési volumennel mérve, egyik napról a másikra jelentős emelkedésnek indult.

A több mint 400%-os növekedéssel a Bitcoin Cash látta a legnagyobb fellendülést a kereskedelemben a top altcoinok közül.

A Bitcoin Cash jelenleg megfigyelhető növekedése a protokollba az év elején bevezetett kulcsfontosságú újítások függvényeként értelmezhető.

A frissítés középpontjában a CashToken-kibocsátás állt, amely nevezetesen lehetővé tette „a fejlett on-chain alkalmazásokat, mint például a nagyobb biztonságú trezorok, decentralizált tőzsdék és áthidalt oldalláncok”.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezek az Ethereumhoz hasonlóak, de skálázhatóbbak és olcsóbbak.

Ez az első jelentős árfolyam-emelkedés a frissítés után, és megmutatja, hogy a Bitcoin Cash protokoll mennyire alkalmas lehet az innovatív és funkcionális növekedési stratégiákra.


Olvastad már? Az Invesco visszatérne a kriptopiacra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!