Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) rövid időre 3000 dollár alá esett az április 30-i kereskedés során, ami a közösségi aktivitás megugrását eredményezte, jegyezte meg a Santiment az X egyik bejegyzésében.

C

Az on-chain adatszolgáltató szerint a megjelenés időpontjában az altcoin a Bitcoin (BTC) után a második helyen állt a társadalmi közbeszédben.

Április 29. és 30. között az ETH közösségi dominanciája 150%-kal ugrott meg, mivel a Telegram, Reddit, X és 4Chan oldalakon megnőtt a coint érintő beszélgetések száma.

Emelkedni vagy zuhanni?

Általánosságban elmondható, hogy amikor egy eszköz árfolyamcsökkenését a társadalmi aktivitás megugrása követi, az gyakran jelzi a közelgő árkorrekciót.

Azonban a coin árfolyammozgásait egy napi grafikonon megvizsgálva arra lehetett következtetni, hogy az ETH rövid távon nem biztos, hogy jelentős fellendülésre készül. Az árfolyama akár további csökkenésnek is lehet szemtanúja.

A coin Fibonacci Retracement szintjeinek leolvasása azt mutatta, hogy az ETH 3000 dollár alatti csökkenése egy fontos támaszszint áttörését jelentette, amelyet az elmúlt hetekben 3145 dollárnál alakított ki.

A cikkírás idején 2889 dolláron cserélt gazdát, a további csökkenés valószínűsége továbbra is magas, mivel a vezető altcoin iránti kereslet továbbra is zuhanórepülésben van a piaci szereplők körében.

Az ETH legfontosabb lendületmutatói például a cikk megjelenésének időpontjában a megfelelő középvonalaik alatt helyezkedtek el. A Relatív Erősség Indexe (RSI) 43, míg a Money Flow Indexe (MFI) 40,17 volt.

Ezen értékek mellett a mutatók azt jelezték, hogy az érmék elosztását részesítik előnyben a felhalmozással szemben.

Továbbá, az érme MACD vonala (kék) a jelzővonal (narancssárga) alatt volt, és a szerkesztés idején megközelítette a nulla vonalat.

Ha egy eszköz MACD-vonala a jelzővonala alatt nyugszik, az a csökkenő lendület növekedését jelzi. Ez azt jelenti, hogy az eszköz árfolyama csökkenő tendenciában lehet, vagy várhatóan hamarosan lefelé irányuló nyomás éri.

A kereskedők ezt gyakran potenciális eladási jelzésként értelmezik.

Ha a medvés momentum emelkedik, az ETH következő árfolyampontja 2775 dollár lehet.

Azonban ha a bikák növelik a keresletet és képesek árfolyamrallyt kezdeményezni, akkor a coin korrigálhatja a mozgását, visszaszerezheti a 3145 dolláros támaszt, és 3300 dollár felé rallyzhat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!