Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A hónap kezdete medvésen indult, a kriptovilág összeomlott, amikor Changpeng Zhao négy hónapos börtönbüntetést kapott.

A összeomló altcoinok közepette a Chainlink (LINK) felerősíti a csökkenő tendenciát, és 31%-os piaci tőkecsökkenéssel zárja az áprilist.

Az altcoinok lefelé csúsznak a medvés lejtőn, vajon a Chainlink talál-e olyan támpontot, amely megállítja a zuhanást?

Vagy a csökkenő trend 10 dollár alá dönti a LINK árfolyamát? Hosszú távú perspektíváért tekintse meg LINK árelőrejelzést.

A 23 dolláros 38,20%-os Fibonacci-szintről induló nyilvánvalóan medvés fordulóval a Chainlink nem talál bikás támpontot.

A zuhanás a 15 dolláros pszichológiai határ és a 23,60%-os Fibonacci-szint alatt törik meg.

Így a LINK tokennel kapcsolatos általános hangulat egyre inkább csökkenő tendenciát mutat.

Az 1 hetes diagramon a LINK árfolyama az 50W EMA alá zuhan, és 12,76 dolláron kereskedik, 2,88%-os napközbeni eséssel, a tegnap esti 6,77%-os esést követően.

Ez az esés növeli a halálkereszt valószínűségét az 1 napos grafikonon és még az 1 hetes grafikonon is.

A Chainlink jelenleg a 12,24 dolláros támaszszinthez közelít, és az oldalazó kereskedők bikás fordulatot várnak.

Ezenkívül a napi RSI vonal és a MACD indikátor bikás divergenciát mutat, ami növeli a felfelé irányuló trend lehetőségét.

Technikai mutatók:

MACD: A MACD és a jelzővonalak medvés kereszteződése egyre nagyobb lendületet vesz, hiszen a negatív tartományban mozognak. Továbbá, a medvés hisztogramok emelkednek, erősítve a csökkenő trend lehetőségét.

Túléli-e a LINK árfolyama a 10 dollár feletti szintet?

Ahogy a Chainlink folyamatban lévő csökkenő trendje további lendületet szív el a szélesebb piaci eladásból, a bikás fordulat esélye csekély.

A közelgő támasz azonban 12,24 dollár, és a 200 hetes EMA biztosíthat egy támaszt a visszapattanáshoz.

Ha a kínálat továbbra is növekszik, akkor lefelé irányuló potenciál van kilátásban, amely a 8,87 dolláros támasz zónát érheti el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!