Esett a bálnák száma, miután 39%-ot emelkedett a bitcoin cash értéke

-

Azon bitcoin cash befektetők száma, akiknek legalább 3 millió dollár a vagyona, 10-zel esett augusztus elseje óta, miután több mint 311 dollárra emelkedett az árfolyam.
Miután július vége óta 39%-ot emelkedett a bitcoin cash árfolyama, legalább 10 bálna hagyta el a hálózatot, így több millió dollárnyi kriptopénzt adhattak el.

Ali Martinez Twitter-felhasználó szerint, a Santiment elemzőoldal adatai azt mutatják, hogy a 10.000 – 100.000 bitcoin casht birtokló bálnák, (vagyis nagyjából 3-30 millió dollár) száma augusztus elseje óta 10-zel esett.
Ez azt követően alakult ki, hogy a token értéke a július 17-ei 224,46 dollárról 38,7%-ot emelkedett július 31-én 311,34 dollárig, tehát több bálna is likvidálta vagyonát.


Továbbra is a bitcoin cash az ötödik legértékesebb kriptopénz 5,6 milliárd dollárral, melyet a Chainlink (LINK) követ 4,6 milliárd dollárral.
A cikk írásakor 307,84 dolláron áll a bitcoin cash, az elmúlt 24 órában pedig 3%-ot emelkedett.

Megváltozott a bitcoin cash nehézségi algoritmusa

A bitcoin cash az SHA256 algoritmust alkalmazza, ugyanazt mint a bitcoin. Azonban hashrátája kevesebb, mint a bitcoin hashrátájának 5%-a, így jócskán ki van téve egy 51%-os támadásnak.
A bitcoin cash közössége ezért felvetette az ötletet, hogy a novemberi fejlesztéssel meg kellene változtatni a hálózat nehézségi algoritmusát.
A Cointelegraph augusztus 7-én megírta, hogy a fejlesztők kidolgoztak egy kompromisszumot.
A hálózat bevezeti az „Aserti3-2d” nehézségi igazítást, melyet Jonathan Toomin, a BCHN fenntartója vetett fel. Emellett egy infrastruktúrát támogató tervet is bejelentettek.

Olvastad már? Miért longolja „felelőtlenül” a bitcoint a Wall Street tapasztalt résztvevője

Kiemelt kép: Bitcoin Art
Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!