A Chainlink (LINK) még a bitcoin forgalmát is meghaladta a Coinbase-en

-

A Messari adatai alapján augusztus 9-én a Chainlink altcoin hozta a legnagyobb kereskedelmi forgalmat a Coinbase Pro tőzsdén.

Megugrott a Chainlink forgalma

A hétvégén a LINK forgalma még a bitcoint is lenyomta a Coinbase-en, a vezető amerikai tőzsdén. Ez most történt meg először és azt mutatja, hogy jelentős a Chainlink iránti piaci kereslet.

A LINK értéke rekordmagas, 14 dolláros értékig emelkedett, miközben az egész piac felfelé ment.
A Messari adatai alapján pár percig ez volt a harmadik legértékesebb kriptovaluta (bár a Binance-birtokolta CoinMarketCap mást mutat):
https://twitter.com/QWQiao/status/1292172939681464320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1292172939681464320%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptoslate.com%2Fchainlink-link-trading-volume-briefly-surpassed-bitcoin-on-coinbase%2F
A LINK 24 órás forgalma 3,13 milliárd dolláron állt, amely 17%-a a bitcoin 17,53 milliárdos forgalmának. A forgalom együtt emelkedett az árfolyammal, így egyre kisebb az esélye, hogy manipuláció állhat az emelkedés mögött.
A Chainlink nem tud megállni. Idén nagyot ugrott az értéke, számos üzleti megállapodást kötöttek és világszerte kezdik elismerni.
Csupán augusztusban 68%-ot emelkedett, a bitcoin 25%-os növekedéséhez képest. Ezzel a LINK az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta lett az olyan DeFi-tokenek mellett, mint a Compound és a YFI.
Január elseje óta több mint 700%-ot emelkedett a LINK értéke a bitcoin 61%-os növekedéséhez képest. Mindeközben az IntoTheBlock adatai alapján több mint 184.330 LINK-cím jövedelmező.
 

Erős alapok

A Chainlink növekedése az erős alapoknak, üzleti megállapodásoknak és elterjedésének köszönhető. A tokent több DeFi és egyéb olyan alkalmazás is használja, mint blokkláncplatformok, fogadóoldalak, digitális azonosítók és golfjátékok.
Ez a Chainlink decentralizált oracleszolgáltatásának köszönhető, amely hitelesített, valós idejű adatokat szolgáltat a blokkláncok számára, és a Hitelesített Véletlenszerű Funkciónak, amely valódi véletlenszerűséget biztosít adatválasztás során.
Emellett hatalmas elismeréseket is magukénak tudhatnak. A Világgazdasági Fórum megválasztotta a Chainlinket, mint 2020 top 50 techúttörőjének egyike a mesterséges intelligencia, gépi tanulás, biotechnológia és blokklánc területén.

A Chainlinkben mindent megkapunk: egy kitartó közösség, használható technikát, nemzetközi elismeréseket, és erős mémmarketinget.
A Chainlink jelenleg a 6. legnagyobb kriptopénz összérték szerint, az elmúlt 24 órában 2,97%-ot emelkedett. A LINK összértéke 4,75 milliárd dollár, forgalma az elmúlt 24 órában 2,78 milliárd dollár volt.

Olvastad már? Kereskedők, figyelem! Versenyt hirdetett a OKEx kriptotőzsde. 20.000 dollár a főnyeremény. Itt vannak a részletek.

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!