1. Bevezetés

1) Ütemterv (magyar idő szerint):
A. Vezetők toborzása: július 27. 12:00 – augusztus 3. 12:00
B. Csapatok kialakítása: augusztus 3. 12:00 – augusztus 10. 12:00
C. Kereskedési verseny: augusztus 10. 12:00 – augusztus 24. 12:00

Megjegyzés: A vezetők a verseny során is folytathatják a csapattagok toborzását.

2) A kiemelkedő kereskedők vezetőként kerülnek kiválasztásra, hogy csapatot alakítsanak, és győzelemre vigyék azt.

3) A kereskedők csapatként és egyénileg is jutalomban részesülhetnek. A versenyben minden felhasználó részt vehet, határidős, perpetual swap, opciós, spot/margin termékek kereskedése révén.

4) Részletek:

Csapat díjazása (USDT)
1.20.000
2.15.000
3.10.000
4.-5.8.000
6.-10.5.000

 

Egyéni díjazások (USDT)
1.5.000
2.3.000
3.2.000
4.-5.1.000
6.-10.500
11.-20.300
21.-50.100

 

A legnépszerűbb kapitányok jutalma (USDT)
1.10.000
2.8.000
3.5.000
4.-5.3.000
6.-10.1.000

2. Vezetők toborzása – részletek

1) A felhasználók egy online jelentkezési ív kitöltésével jelentkezhetnek vezetőknek.
2) A felhasználók által megadott információkat az OKEx ellenőrzi, a legjobb kereskedőket pedig vezetőkké válnak.
3) A vezetők feladata a csapattagok toborzása, valamint a nekik történő útmutatás a piac elemzésével és a verseny alatti kereskedéssel kapcsolatban.
4) A győztes csapatok vezetői további díjakban, valamint exkluzív marketinglehetőségekben részesülhetnek.

3. Csapatok toborzása – részletek

1) A kiválasztott vezetők saját csapatot alakíthatnak a csapattagok toborzása révén. A tagok számát illetően nincs felső korlát.
2) A felhasználók az erre szolgáló oldalon keresztül csatlakozhatnak kedvenc csapataikhoz, csatlakozás után azonban nem válthatnak csapatot.
3) A felhasználók nyitott és zárt csapatokhoz is csatlakozhatnak. A zárt csapatokhoz történő csatlakozás meghíváshoz kötött.
4) A vezetők az OKEx ügyfélszolgálata segítségével változtathatják meg a csapat státuszát, beleértve a csapat nyitottságát is.

4. Verseny – részletek

1) Az OKEx a kereskedések hozama szerint választja majd ki a győztes csapatokat és résztvevőket. Ennek kiszámítása az alábbi módon történik:

  1. Egy tag hozama = (számla egyenlege – kezdeti egyenleg – beutalt összeg + kiutalt összeg) / (kezdeti egyenleg + beutalt összeg).
  2. Csapat hozama = (a csapat minden pozitív profitja / a csapat által behelyezett teljes összeggel) * csapat együttható.

A csapat minden pozitív profitja = a csapat összes tagja pozitív profitjának az összege

Profit = (számla egyenlege – kezdeti számlatőke – a perpetual swap, határidős, opciós és spot/margin számlákra utalt vagyon + az ezen számlákról kiutalt vagyon)

A csapat teljes pénzbehelyezése= ∑(az összes tag kezdeti számlatőkéje + az ezen számlákra utalt összes vagyon)

Annak érdekében, hogy a csapatok ne nőhessenek túl nagyra, ezáltal csökkentve a csapat bevételi rátáját, egy ún. csapat együttható került bevezetésre, hogy az ilyen csapatok bevételi aránya megfelelő legyen.

Csapat együttható = 1 + a hatékony kereskedők száma * 0,01. Az együttható maximális értéke 3, amely 100 kereskedő esetén érhető el.

  1. Kezdeti számlatőke: ha egy felhasználó a verseny kezdete előtt csatlakozik a csapathoz, a verseny kezdetekor feljegyzett számlatőke számít. Ha egy tag a verseny kezdete után csatlakozik a csapathoz, akkor a csatlakozáskor feljegyzett számlatőkéje számít.

2) A csapat- és egyéni helyezések követelményeinek részletei

  1. Csapathelyezések: 5.000 USDT

Csak azon csapatok szerezhetik meg a verseny periódus alatt a csapatoknak járó jutalmakat, amelyek tagjainak határidős, perpetual swap, opciós, spot és margin számláin lévő egyenlegeinek összege meghaladja az 5.000 USDT-t.

  1. Egyéni helyezés: 200 USDT

Csak azon résztvevők szerezhetik meg a verseny periódus alatt az egyéni jutalmakat, akiknek határidős, perpetual swap, opciós, spot és margin számláin lévő egyenlegeinek összege meghaladja az 200 USDT-t.

5. Jutalmak szétosztása:

1) Csapatjutalmak:

A. A csapattagok határidős, perpetual swap, opciós, spot és margin számláin lévő egyenlegeinek összege a verseny során meghaladja az 5.000 USDT-t.
B. Csapat mérete: 10 tag vagy több.

2) Egyéni jutalmak:

A. A tagok határidős, perpetual swap, opciós, spot és margin számláin lévő egyenlegeinek összege a verseny során meghaladja az 200 USDT-t.
B. Azok a tagok, akiknek kereskedési volumene a verseny során meghaladja a 10.000 dollárt.
C. Azok a tagok, akik rendelkeznek KYC2-hitelesítéssel.

3) A csapatjutalmak szétosztásának feltételei:

Ha több mint vagy pontosan 50 tag van egy csapatban, a kapitány a jutalom 30%-át kapja, minden más tag pedig (beleértve a kapitányt is) 50%-os részesedést kapnak a jutalomból az általuk termelt profittal arányosan, a maradék 20% pedig a hatékony kereskedők között kerül egyenlő mértékben szétosztásra.

Ha több mint vagy pontosan 20 tagja van egy csapatnak, a kapitán a jutalom 20%-át kapja, minden más tag pedig (beleértve a kapitányt is) 60%-os részesedést kapnak a jutalomból az általuk termelt profittal arányosan, a maradék 20% pedig a hatékony kereskedők között kerül egyenlő mértékben szétosztásra.

Ha több mint vagy pontosan 20 tagja van egy csapatnak, a kapitán a jutalom 10%-át kapja, minden más tag pedig (beleértve a kapitányt is) 70%-os részesedést kapnak a jutalomból az általuk termelt profittal arányosan, a maradék 20% pedig a hatékony kereskedők között kerül egyenlő mértékben szétosztásra.

Megjegyzés: Csak a verseny során több mint 10.000 dollárt felhalmozott kereskedési volumennel és a KYC2-hitelesítéssel rendelkező tagok részesülhetnek a csapatoknak járó jutalmakból.

6. Megjegyzések

1) A káros kereskedés, több számla használata, vagy bármilyen más, tisztességtelen előnyt kovácsoló viselkedés a jutalmak elveszítéséhez vezet.
2) A jutalmak szétosztása egy héten a verseny lezárulta után történik. A jutalmak valódi megérkezése ettől eltérhet.
3) Kizárólag csak a fő számlák számára elérhető.

Megjegyzés: a csapat vezetői által kínált piaci elemzések nem képviselik az OKEx véleményét. Az OKEx a csapattagok semmilyen veszteségeiért nem felel.

Az eredeti közlemény 2020. július 27-én jelent meg, és ide kattintva olvasható el. https://bit.ly/okextradingworld

Csatlakozz kapitányként még most!

Töltsd le az OKEx Appot >>>

Csatlakozz az OKEx Twitterhez >>>

Csatlakozz az OKEx hivatalos közösségéhez >>>

Ha még nincs OKEx-fiókotok, promóciós linkünkön keresztül csatlakozhattok, ezzel is támogatva a munkánkat.

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.