Egy kanadai időjós is beállt a bitcoint reklámozók sorába

-

A legújabb internetes személyiség, aki egyértelműen pozitívan nyilatkozik a bitcoinról, nem más, mint Frankie MacDonald amatőr meteorológus.
MacDonald még 2009-ben indította a videóblogját, ahol Kanada és az USA területére fókuszálva készített egyedi stílusú időjárás-előrejelzéseket.

Ezzel eddig nagyjából 120 ezer követőt sikerült szereznie, és nemrégiben már a bitcoinról is beszélni kezdett a műsoraiban nekik, hiszen „a bitcoin mostanra már többet ér, mint az USA dollár”.

Új meme születik

Alapvetően ez a történet nem is lenne túlságosan érdekes, viszont az egyik hetedikei videója után a kriptoközösség lecsapott a karizmatikus hangú kanadai fickóra, aki a bitcoint fényezi, és mikor az ár átlépte a 12 ezer dollárt, új meme is született.


Az egyik fő mondanivalója, hogy „legyél felkészült”, amely amúgy a cserkészek jelmondata is. Viszont egyelőre nem derült ki, hogy ezt a kriptopénzek hatalmas volatilitása kapcsán hangsúlyozza-e.
 

Influenszerek terjeszthetik a bitcoint?

Manapság az ilyen-olyan módon híresebbnek számító személyek támogató szavai bikásnak tekinthetők a BTC számára.
Bill Burr, egy ismert humorista egy Anthony Pomplianoval történt beszélgetés után jelentette ki, hogy bitcoin fog venni. A Cash App által szponzorált Joe Rogan internetes talk-show házigazda 200 millió hallgató előtt beszélt a kriptopénzekről.

Olyan emberek is beszállnak a beszélgetésbe, akik amúgy inkább a hagyományos pénzpiacokon aktívabbak.
A Winklevoss ikreket például Dave Portnoy hívta meg a műsorába, hogy „elmagyarázzák neki a bitcoint úgy, hogy ő is megértse”.
Ez utóbbi megnyilvánulás viszont a körítés miatt talán nem biztos, hogy egyértelműen támogató jellegű, de ahogy mondani szokás, a rossz reklám is reklám.

Olvastad már? Kriptotőzsdéket és DeFi-protokollokat vizsgálat a webes forgalom tekintetében

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!