Érdekes táncot lejt a Bitcoin, de már csak pár nap van a felezésig

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) hétfőn 72 000 dollár fölé kúszott, és ez a tény jó témaként szolgált a közösségi médiában.

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is kiváló sztorival szolgál, hiszen tőzsdei indulásával arra készül, hogy alapjaiban rázza fel a kriptobányászat világát.

A Bitcoin hullámzása elképesztő

A Bitcoin hétfőn fogta magát, és átszáguldva a kulcsfontosságú ellenállási szinteken, a március közepi történelmi csúcsa (73,750.07) óta elérte a legmagasabb értéket. Ehhez képest a BTC most majdnem 8%-kal marad alul.

A kriptók királya szerdán, az elmúlt 24 óra teljesítményét vizsgálva kereken 4%-ot csökkent. Az értékváltozás az elmúlt hetet tekintve 3,15%-os növekedés.

bitcoin

Forrás: CoinMarketCap

A 24 órás spot volumen elérte a 35,2 milliárd dollárt, ami 5,10%-os növekedést képez a vasárnapi értékhez viszonyítva.  

A Bitcoin-kínálat százalékos aránya az utolsó aktív 6-12 hónapban 1,9 millió BTC, ez tavaly ilyentájt 1,5 millió BTC volt.

A hétfői árakon, és a mérőszámokon az látszott, hogy a Bitcoinba befektetők nem hajlottak az eladásra, és ezzel príma feltételeket hoztak létre az árfolyam szárnyalásához. Akkor a technikai tényezők is további emelkedésre utaltak.

Forrás: X

Markus Thielen, a 10X Research kriptokutatási platform alapítója szerint a BTC egyszerűen kitört a többhetes szimmetrikus háromszög mintázatból a napi grafikonon.

Thielen ráadásul úgy véli, hogy a BTC a következő hetek folyamán kellő lendület esetén egészen 80 000 dollárig emelkedik majd.

Csökken a Bitcoin kínálata, ezt mutatják az apadó tőzsdei tartalékok is 

A Bitcoin következő lényeges katalizátora a nagyobb tőzsdéken tapasztalható folyamatosan csökkenő Bitcoin-egyenleg.

Ha lehet hinni a Glassnode kriptoanalitikai platform adatainak, perpillanat csupán 2,2 millió BTC pihen a kereskedési platformokon.

Ez elég soknak tűnik, de az igazság az, hogy a tavaly ilyenkor a tőzsdéken lévő majdnem 2,5 millió BTC-hez képest ez 12%-os csökkenés.

De mit is jelent pontosan ez a Bitcoin-elvándorlás a tőzsdékről?

 

Forrás: GlassNode

Ez azt jelenti, hogy a befektetők kiveszik a kriptovalutáikat ezekről a platformokról, és biztonságos, nem letéti tárcákra váltanak, ahol ők a privát kulcsok urai.

A kereskedők zöme szerint ez kimondottan bikás jel, hiszen a fentiekből az olvasható ki, hogy a befektetők jó része meg akarja tartani a Bitcoinját, és sokan meg is duplázzák a mennyiségét. Mindez fényes jel arra nézve, hogy a hosszú távú tartás az új divat.

A történet magva az, hogy mivel a likvid BTC-kínálat egyre nagyobb részét vonják ki a forgalomból, a „kínálati szorítás” felpörgeti az érme értékét.

A Bitcoin Minetrix nyerhet a Bitcoin emelkedéséből, hiszen közeleg a felezési esemény

A Bitcoin gyarapodásával a befektetők olyan projektek felé is elkezdenek érdeklődni, mint amilyen a Bitcoin Minetrix.

Ez a lehetőség felkínálja a hétköznapi befektetők számára a Bitcoin bányászati jutalmakat azáltal, hogy felkéri őket, kössék le a projekt natív tokenjét, az ERC-20 BTCMTX-et. 

Az izgalom fokozódik, hiszen a Bitcoin Minetrix jelenleg is tartó előértékesítése már több, mint 13 millió dollárt szedett össze.

A jelenlegi szakaszban egy BTCMTX 0.0146 dollárba kerül, amely egy kiváltképp kedvező árnak számít. Ám napokon belül jön a következő szakasz a maga áremelkedésével, így a befektetők okosan teszik, ha sürgősen csatlakoznak az ICO-hoz. 

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanizmusa is kecsegtető, és a Bitcoin felezést követően egy igen kelendő árucikké válhat.

Az esemény során 50%-kal csökkennek az új BTC jutalmak, és a bányászati bevételek a várakozások szerint óriási mértékben fognak apadni.

Emiatt a kisebb műveletek nehezebben maradnak nyereségesek, és több hash teljesítményt központosítanak a nagy poolokba.

Nos, pontosan ettől olyan ragyogó a Bitcoin Minetrix modellje, hiszen bárki számára lehetővé teszi a BTC-bányászatban való részvételt anélkül, hogy irreális rezsiköltségeket kellene fizetnie, vagy törődnie kellene a fizikai hardverek okozta problémákkal.

Aztán itt van a Bitcoin Minetrix 30.000 dolláros „minedrop” ajándékozási kampánya, melyre már több mint 55.000 résztvevő jelentkezett.

A Bitcoin Minetrix magas staking jutalmaival, innovatív, demokratizált kriptobányászati hozzáférésével kivívta magának a lakossági befektetők figyelmét.

Ha a jövőben a Bitcoin ára tovább emelkedik a csökkenő kínálat mellett, igenis jövedelmező lehet belépni a Bitcoin-bányászatba. Csatlakozz a Bitcoin Minetrix-hez, mely nagyszerű lehetőséget ad erre.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!