Építsd a jövő innovatív kripto startup cégét!

-


Vendégbejegyzés – a cikk tartalmáért nem vállalunk felelősséget


Ha a hivatásod a munkád, amellyel ráadásul egy új világ teremtéséhez járulsz hozzá, anyagilag is részesülve a dinamikus, országhatárokon átívelő növekedésből, akkor azon kevesek közé tartozol, akik a saját álmuk mellett másokét is építik.

Létezik ilyen munkahely? Ahol a tudásod, kreativitásod érték, mellyel anyagi és erkölcsi megbecsülésben egyaránt részesülsz, és akár tulajdonossá is válhatsz? Ha még keresed, érdemes tovább olvasnod!
A magyarok a történelem során kiemelkedő ötleteikről voltak híresek, mellyel számtalan értékes felfedezést adtak a világnak, elég csak Szent-Györgyi Albertre gondolni.
És miközben sokan álmodoznak arról, hogy a Szilícium-völgy sikereihez hasonló eredményekben részt vállaljanak, a jövő unikornisai már szárnyaikat bontogatják itt, Magyarországon.
A Millionstarter egy MST token, melyet a világ bármely pontjáról vásárolhatnak a befektetni vágyók, hátterét pedig egy innovatív üzleti modell adja.
A token abban különbözik a piacon lévők nagy részétől, hogy egy Social Q nevű közösségi app tartozik hozzá.
A Social Q-t a token tulajdonosok működtetik, és a befektetéseikből befolyó összegekből fejlesztik folyamatosan tovább.

Része még egy Q Date nevű társkereső felület, melynek különlegessége, hogy kiszűri a nem valós profilokat, ami még a legnagyobb társkeresőket is kihívás elé állítja.
Emellett olyan funkciókkal bővítették tovább, ami az eredményes társkeresést segíti, a vakrandik számát minimalizálja.
A harmadik pillér, amin az MST üzleti modellje nyugszik, egy egyedi készülékbiztosítási szolgáltatás, mely a piacon lévő biztosításoknál lényegesen kedvezőbb szolgáltatásával önmagában is egy felszálló ágban lévő vállalkozás lehetne.
Ez a három pillér, és a rajta nyugvó üzleti modell pedig olyannyira vonzó a befektetők számára, hogy eddig 1500-an szavaztak bizalmat a Millionstarternek 180 millió forint értékben mindössze negyedév alatt.
Mindez 80%-ban a hazai piacról, jelentősebb marketing tevékenység nélkül elért eredmény.

“Egy olyan innovatív kripto startupot építünk, amellyel Magyarország ismét adni tud a világnak. Ehhez keressük azokat az elkötelezett csapattagokat, akik hitükkel, tudásukkal, munkájukkal részt szeretnének venni a növekedésben a nemzetközi piacra lépés előtt.”– mondja Vigh Zoltán társtulajdonos és üzleti szakértő.

Milyen szellemi tőkét szeretne most bevonni a Millionstarter a növekedéshez?
Angol nyelven magas szinten beszélő marketing szakemberek, social media moderátorok, blockchain programozók, programozók, grafikusok és kripto szakértők jelentkezését egyaránt várják, akik tulajdonosi szemléletükkel, kreatív ötleteikkel, és anyagi ambícióikkal nem csak egy munkahelyet szeretnének, hanem a jövő unikornisát építeni.
Ehhez az alapítók egy inspiráló légkört biztosítanak a nemrégiben nyílt budapesti irodájukban, és egy olyan nagyvállalati struktúrát építenek, mellyel a korai fázisban csatlakozók számára korlátlan lehetőségeket nyitnak meg anyagilag és pozíciókban egyaránt.
Hozzájárulásuk mértékében akár tulajdonossá is válhatnak a cégben, melynek értéke napról napra növekszik, például a hamarosan piacra kerülő Q Protection készülékvédelmi szolgáltatásuk havonta várhatóan majd 100 000 dollárral növeli meg a cég bevételeit.
A 7 nyelvre bővülő weboldal az előszobája a Dubajban és Amerikában nyíló irodáknak, melyre egy magas szintű design teszi fel a pontot, amivel a megújuló oldal és applikáció hamarosan debütál.

És hogy kikkel dolgoznának együtt legszívesebben az alapítók a fenti munkakörökön túl, arról így nyilatkozik Bándli Renátó alapító :

“Azoknak szól minden munkaterület, akik meg tudnak küzdeni a kihívásokkal, változatossággal, képesek és hajlandóak tanulni, fejlődni. Egy korábbi marketing szakember, akivel együtt dolgoztunk azért búcsúzott el tőlünk, mert túl nagy volt neki a falat, ezért szeretnénk már a kezdetekkor azt kommunikálni a jelentkezők felé, hogy akkor fogják megtalálni a helyüket a Millionstarternél, ha szakmailag motiváltak, elkötelezettek, szeretnének dolgozni, pénzt keresni és tanulni is egyszerre.”

Aki pedig ennél is többet szeretne kihozni a Millionstarterrel való együttműködésből, a „beszállást” már a befektetéseivel is megkezdheti, hiszen ahogy a legendás cégek történeteiből is megtanulhattuk: azok vehették ki a legtöbbet a későbbi sikerekből, akik korán megszavazták a bizalmat.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!