Korábbi LTC/USD elemzésben felbukkant Ádám és Éva alakzat azóta is szépen menetel a célár felé.

Ez az alakzat most az EOS/USDT páron is felbukkant. Most, hogy sikerült tetten érni őket, milyen titkokat tudunk kiszedni belőlük! 😀
Elemzés
Először is rá kellett lelni Ádámra, és Évára. Ők nem a paradicsomban csücsülnek, hanem a tradereket tervezik fosztogatni.
Az adatok szerint az utóbbi időben mohón halmozták fel az EOS-készleteket. Szerencsére idejekorán elcsíptem őket, és vallatóra fogtam a helyzetet.
Egy sötét vallató kamrában vagyunk. Rá kötöttem őket egy poligráfra. Éva ellenkezik. Csak a monitor fénye világít.
Ádám, és Éva tagadják a tényeket, miszerint a tréderekre próbálnak egy nagyobb adag EOS-t ráborítani, ezzel bedumpolva a piacot.
Ki kell deríteni a pontos körülményeket, hogy mi az az árszint amikor számíthatunk a dumpra. Kezdődik a vallatás, kínpadra kerültek.
Első körben a jó öreg bevált vasvillás módszerhez folyamodtam. Egyszerűen beléjük kell döfni, és garantáltan csicseregni kezdenek! 😀
Ne tévesszen meg senkit a leírtak egyszerűsége. Avatatlan kezekben a vasvillás módszer nem feltétlen vezet eredményre, gyakran hamis adatokat vallanak a “páciensek”.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Nekik azt javaslom, alaposan forgassák meg a villát, próbáljanak vele újra döfni, és ha sikerült a lényegi pontot megtalálni, máris dalolni kezdenek.
A villás módszerrel sikerült kideríteni, hogy Az EOS/USDT párra egy jól kivehető trend csatornában kívánnak lecsapni.
Némi eredményt elértünk. Jó úton haladunk az ügy felgöngyölítése felé. Sajnos többet nem tudok kiszedni belőlük ezzel a módszerrel.
Ezért egy specialistához kellett fordulnom. Mr. Fibonacci jól ismert alak az olasz alvilágban. Elismert eredményei önmagukért beszélnek.
Fibonacci a ráhúzós módszerrel vallat. Csak rá kell húzni az áldozatra a róla elnevezett eszközt, és máris elárulják nekünk a legapróbb részleteket is.
Ezek szerint a megszerzett EOS/USDT párt a jelenlegi 7,7$-ról, egészen egészen a 24,3$-ig kívánják tartani, és utána fogják a piacra ráborítani a készleteiket.
A nyomozás végére kiderült: Ádám, és Éva a szabad piacokon kereskednek, kitöltötték a KYC-t, ezért nem követtek el bűncselekményt. Szabadon távozhatnak. 😀
RSI
A poligráf adatai szerint igazat mondanak, minden indikátor felfelé mutat. Tehát nem hazudnak.
Konklúzió
Ahhoz hogy a grafikonok elárulják féltve őrzött titkaikat, vallatóra kell fognunk őket. Ha elég ügyesek vagyunk, dalolnak, mint egy pacsirta! 😀
Ha tetszett az elemzés, nyomj egy lájkot, és iratkozz fel hogy értesülj a jövőbeni elemzésekről, frissítésekről.

Olvastad már? Valójában több száz bitcoinhoz kapcsolódó ETF van

Készítette: The-Line

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!