Első negyedéves kriptojelentés: 1312,6%-os átlagos hozammal vezetnek a mémcoinok

-

A CoinGecko által készített jelentésből kiderült, hogy a mémcoinok uralták 2024 első negyedévét a teljes kriptopiac meteorikus emelkedésével.

A mémcoinok kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és elképesztő, 1312,6%-os átlagos hozammal uralták a más típusú tokeneket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek ellenére mindannyian láttuk a mémcoinok iránti őrületet. Nézzünk bele mélyebben a jelentésbe.

A mémcoinok fölénye

A CoinGecko jelentése kiemelte a mémcoinok soha nem látott sikerét, a 2024 első negyedévében elért 1312,6%-os átlagos megtérüléssel, ami elképesztő.

mémcoin
Forrás: CoinGecko

Számos új token, mint például a Dogwifhat, a BOOK OF MEME, a BRETT és a Cat in a Dog’s World észbontó teljesítményt mutatott, és a kriptokereskedők is elképesztő profitot kaparintottak meg.

A BRETT végzett az élen a bevezetése óta elért elképesztő, 7727,6%-os nyereséggel, amelyet szorosan követett a Dogwifhat (WIF), figyelemre méltó, 2721,2%-os negyedéves (QTD) emelkedéssel.

Összességében fellendítette a mémcoin dominanciáját 2024 első negyedévében.

A memecoinok fölénye nyilvánvaló volt, ha összehasonlítjuk más kriptonarratívákkal. A CoinGecko jelentése szerint a memecoinok elképesztő 4,6-szorosával előzték meg az RWA-t, a második legjövedelmezőbb narratívát.

A második helyezettek

Mindazonáltal a Real-World Assets 285,6%-os hozamot mutatott az első negyedévben. A két legjobb és legjobban teljesítő RWA-ért járó díjat a MANTRA és a TokenFi kapja.

Az RWA-k egy rövid ideig úgy vélték, hogy a legnyereségesebb narratíva címét birtokolják, mielőtt a mémcoinok és az AI tokenek megelőzték őket. megmutatva a kriptopénzpiacon belüli változatos lehetőségeket.

Az AI tokenekre visszatérve, a narratíva 222,0%-os, elképesztő három számjegyű hozam rekordot ért el. Az AIOZ Network és a Fetch.ai a legjobb AI tokenek közé tartoznak, jelentős növekedéssel és fejlődéssel.

Még az AI kategória legalacsonyabb nyereségűje, az OriginTrail is tiszteletre méltó 74,9%-os hozamot ért el 2024 első negyedévében.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A legkevésbé nyereséges kategória az első negyedévben azonban a Layer 2 narratívát illeti, amelyet a mémcoinok 33,3-szoros hozamával felülmúltak.

A mémcoinok dominanciáját 2024 első negyedévében az elemzők gyakran nevezik „furcsa bikapiacnak”, hiszen rövid idő alatt még a Bitcoint és más top kriptopénzeket is felülmúlták a nyereségek számában.

Miközben a mémcoinok ellopták a show-t az égbe szökő hozamokkal, az RWA-k és az AI tokenek is jelentős növekedési potenciált mutattak.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 2024-ben a legnagyobb Bitcoin-tartalékkal rendelkező országok

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!