A Solana mém érmék meredek korrekciót mutatnak

-

A Solana-alapú mém érmék rallyja csütörtökön veszít lendületéből, miután ezek a tokenek hatalmas nyereséget hoztak a tulajdonosoknak az elmúlt egy hét során.

A közelmúltban a kriptopiac egészére kiterjedő korrekció, melynek során a Bitcoin a 70.000 dolláros szint alá esett, a mémérmék árfolyamát a napi idősíkon lejjebb hajtotta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Santiment on-chain elemzői szerint a „bikapiaci” lelkesedés elfogyhatott, de a kereskedői optimizmus fennmaradásával a kriptoárak valószínűleg hosszabb ideig magasabbak maradnak.

A Solana mém érme buli hirtelen véget ér

A Bitcoin árfolyama csütörtökön körülbelül a 66.000 dolláros határon tanyázik.

A korrekció széleskörű piaci csökkenést indított el, és a spekulatív eszközök, például a mém érmék árai élen jártak a korrekcióban.

A Solana-alapú mémérmék közel kétszámjegyű nyereséget hoztak az elmúlt hét napban.

Bár a mém érmék bulija hirtelen véget érhetett, a Santiment kriptointelligencia-követő cég on-chain elemzői úgy vélik, hogy a kriptopiac még mindig bikafutásban van.

A piaci szereplők körében a lelkesedés október óta elvékonyodni látszik, azonban az elemzők szerint a kevesebb hosszú távú optimizmus nem tipikusan figyelmeztető jel az árakra nézve.

A Santiment alábbi grafikonja azt mutatja, hogy a „bikapiac” szó említése 450-re csökkent a februárban megfigyelt 2100-as csúcsról.

Ez egyike azoknak a mérőszámoknak, amelyeket az elemzők figyelembe vesznek, amikor a kereskedők optimizmusát mérik.

Míg a kereskedők a Bitcoin és az altcoinok legutóbbi árkorrekcióját követően kevésbé lehetnek optimisták, történelmileg a kisebb hosszú távú optimizmus növelte a kriptovaluták folyamatos árfolyam-emelkedésének valószínűségét.

A Santiment elemzői ugyanerre számítanak a jelenlegi piaci ciklusban is.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 27.000 bitcoin-bányász készüléket vásárol az Arkon Energy

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!