A legjobb L2 kriptovaluták uralják a 2024-es piacot

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac fellendülése reflektorfénybe helyezte az L2 kriptovaluták egy kiválasztott csoportját, amelyeket továbbfejlesztett funkcióik és skálázhatóságuk miatt dicsérnek.

Ahogy a 2024-es bikafutás előre tör, ezek a digitális eszközök az élen állnak, és potenciális dominanciára készülnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők igyekeznek eligazodni a dinamikus környezetben, olyan áttöréseket szemmel tartva, amelyek meghatározhatják a decentralizált pénzügyek jövőjét.

Ebben a kutatásban az elsőszámú versenyzőkkel foglalkozunk, akik a vezető szerepet töltik be.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrégiben lenyűgöző debütálásával hullámokat vert a kriptovilágban, hiszen néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Polygon áringadozásai a piaci volatilitást tükrözik

A Polygon (MATIC) árfolyama az utóbbi időben 0,96 és 1,07 dollár között ingadozott. Az elmúlt héten a MATIC értéke 11,10%-kal csökkent, míg az egy hónapos áttekintés meredekebb, 21,66%-os esést mutat.

A rövid távú csúszások ellenére a hat hónapos perspektíva egészségesebb, 59,04%-os növekedést mutat.

 

A MATIC árfolyammozgásai jelenleg inkább korrekciókra, mint impulzív trendekre utalnak, a 10 napos egyszerű mozgóátlag közelében lebegve 0,89 dolláron.

A MATIC előre tekintve növekedést tapasztalhat, és az 1,14 és esetleg 1,25 dolláros ellenállásokat célozhatja meg, ha az emelkedő trend megerősödik.

Ha azonban a 0,91 dolláros támasz alá törik, akkor a 0,80 dollárnál alacsonyabb területeket tesztelhet.

Az 50 körüli RSI-vel a MATIC nincs a túlvásárolt vagy túladott zónában, ami azt jelzi, hogy mindkét irányba van mozgástér.

Optimistán a Polygon folyamatos fejlődése növelheti az értékét, ugyanakkor óvatosságra int, mivel a piac továbbra is kiszámíthatatlan.

A Mantle (MNT) erős momentumot mutat, a kripto jövőbeli árfolyam-potenciál vegyes

A Mantle (MNT) impozáns növekedést produkált, az elmúlt hat hónapban 225%-os emelkedést ért el. A jelenlegi ára 0,92 és 1,60 dollár között ingadozik.

A héten az MNT 2,08%-kal emelkedett, egy hónap alatt pedig 36,95%-kal ugrott meg. Úgy tűnik, hogy aktív emelkedésben van, mivel a Stochastic és a MACD pozitív lendületet sugall, ami impulzív mozgásokra utal.

Az MNT előre tekintve folytathatja az emelkedő pályáját a legközelebbi ellenállási szint felé, az 1,89 dolláros szint felé. Ha a lendület kitart, akár a második ellenállást is elérheti a 2,57 dolláros szintnél.

Azonban mivel az RSI 61,18-as értéken áll, ami a túlvásárolt állapotokhoz közelít, némi visszahúzódás lehetséges.

A befektetőknek figyelniük kell a potenciális kilengéseket mind a következő ellenállás felé, mind pedig a 0,53 dolláros támaszszintig.

Optimism árelemzés: Legutóbbi tendenciák és potenciális mozgások

Az Optimism árfolyama figyelemre méltó csökkenést mutat, az elmúlt héten 15,89%-kal, az elmúlt hónapban pedig 21,04%-kal esett.

Mindezek ellenére az elmúlt hat hónapban az érme 136,51%-kal emelkedett. Jelenleg 3,49 és 3,96 dollár között kereskedik.

Az indikátorok arra utalnak, hogy az ármozgások korrekciósak, mivel az érme a 3,36 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlag közelében kereskedik, az RSI és a sztochasztikus semleges állapotokat mutat.

A jelenlegi trendeket figyelembe véve az Optimism (OP) coin a 4,24 dolláros ellenállás közelében tesztelheti az ellenállást. Ha elég vételi érdeklődés mutatkozik, akkor akár a 4,71 dolláros második ellenállási szint felé is elmozdulhat.

Azonban, ha a lendület nem tartható fenn, az árfolyam visszaeshet a legközelebbi 3,30 dolláros támaszszintre, vagy még lejjebb, a 2,83 dolláros második támaszszintre.

A kiegyensúlyozott nézet mellett a technikai mutatók vegyes jelei, mint például a MACD közel nulla és az RSI semleges 47,10-es értéken, arra utalnak, hogy a potenciális növekedést rövid távon visszahúzódások vagy konszolidáció mérsékelheti.

Következtetés

Összefoglalva, bár a MATIC, az MNT és az OP lehetőségeket kínálnak, kisebb azonnali nyereséget kínálhatnak.

A BlastUP kiemelkedik a jelentős potenciáljával, különösen a folyamatban lévő bikafutás során.

Az erőssége az innovatív koncepciójában és a robusztus Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik.

Az ígéretes L2 lehetőségeket kereső befektetőknek érdemes megfontolniuk a BlastUP egyedülálló helyzetét a jelenlegi piaci dinamika kihasználására.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!