Elrejtett kriptokincsek: A legjobb vásárlások 1 dollár alatt

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése izgalmat váltott ki a kriptovilágban. Számos szakértő az értékének hatalmas emelkedését jósolja, egyesek a 200.000 dolláros potenciális csúcsot tartják szem előtt.

Eme optimista kilátások közepette a különböző altcoinok jelentős növekedésre készülnek.

A reflektorfény ezek az altcoinok kerülnek reflektorfénybe, amelyek a piacot felülmúló teljesítményt ígérnek, mivel a befektetők a következő nagy sikertörténetet igyekeznek felfedezni a folyamatosan fejlődő kriptopénzvilágban.

A BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma 1. Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen alig néhány hét alatt gyorsan 3 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

kripto

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót hirdeti.

A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP tokenek előértékesítésének ötödik szakasza már zajlik, és minden egyes új szakasz után a tokenek ára emelkedik.

A jelenlegi ár 0,055 dolláron van rögzítve, míg a DEX bevezetéskor az ár 0,1 dollár lesz. Ez egy hatalmas, 45% kedvezményt jelent, így most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint a korai hozzáférés a tokeneladásokhoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a lehetőség, hogy extra tokeneket szerezzenek a staking révén.

Ezenkívül élvezhetik a kamatjövedelem és a támogatott projektekből származó ingyenes tokenek előnyeit is.

Miközben a BlastUP előrehalad, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP a közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-al! <<

XRP árelemzés: Rövid távú óvatosság, hosszú távú remény

Az XRP jelenlegi 0,61 dolláros árfolyama, amely a 0,63 dolláros 10 napos mozgóátlag alatt van, rövid távon óvatos hozzáállásra utal.

Ha feljebb nyomul, akkor a 0,74 dolláros legközelebbi ellenállás megcélzása lehet plauzibilis.

A 0,53 dolláros támasznak azonban tartania kell, hogy elkerülhető legyen a 0,44 dollár felé történő csökkenés, ami hangsúlyozza a gondos piacfigyelés szükségességét a kereskedések során.

Hosszabb távon a 0,84 dolláros második ellenállási szint átlépése tartósabb emelkedést jelezhet, tekintve, hogy a jelenlegi árfolyam már a 0,58 dolláros 100 napos mozgóátlag felett van.

Ez olyan mögöttes erőt sugall, amely felülmúlhatja az átmeneti visszaeséseket.

A folyamatos növekedés azonban az XRP szélesebb körű elfogadottságától és elterjedésétől, valamint a kedvező piaci hangulattól függ.

Az Ondo megközelíti az 1,23 dolláros ellenállást, további emelkedés várható

Az Ondo jelenlegi árfolyama 0,89 dolláron áll, éppen a 0,88 dolláros 10 napos mozgóátlag felett.

Ez arra utal, hogy az eszköz folyamatos érdeklődésnek lehet tanúja, és arra utalhat, hogy készen áll a legközelebbi ellenállási szint tesztelésére az 1,23 dolláros szinten.

Ha ezt sikerülne elérni, az előkészíthetné az utat a második, 1,48 dolláros ellenállási szint megkísérléséhez. A jelenlegi lendületet tekintve ezek a célok elérhető közelségben lehetnek, ami a növekedési potenciált tükrözi.

Másrészt, ha a piac lefelé tartó tendenciával szembesülne, a közvetlen támaszszint, amelyet figyelni kell, az 0,56 dollár.

Ha ez a szint nem áll meg, akkor az Ondo jelentős csökkenésnek indulhat a második támaszszintig, 0,1351 dollárig.

Ez jól mutatja a legközelebbi támaszszint fontosságát a meredekebb esés megakadályozásában.

Fontos, hogy a befektetők tisztában legyenek ezekkel az alsó küszöbökkel, mivel ezek jelzik azokat a kritikus területeket, ahol az eszköz stabilizálódhat kedvezőtlen körülmények között.

A PYTH jelenlegi árfolyama és lehetséges mozgásai

A PYTH jelenlegi ára 0,92 dolláron éppen az 1,29 dolláros első ellenállási szint alatt helyezkedik el, ami növekedési potenciált mutat, ha a piac pozitívan reagál.

Mivel azonban a közeli támaszszint 0,58 dollárnál van, kedvezőtlen körülmények esetén visszahúzódást láthatunk.

A rövid távú kereskedők volatilitásnak lehetnek tanúi, de a hosszú távú befektetők számára ez egy vásárlási lehetőség lehet, ha az árfolyam közelebb merül a támaszszintekhez.

Ezenkívül a 10 napos mozgóátlag 0,93 dollárnál azt sugallja, hogy egy konszolidációs zóna körül lebegünk, ami egy stabil talajt jelezhet egy irányváltás előtt.

Felfelé haladva, a legközelebbi ellenállás meghaladása 1,29 dollárnál a PYTH-t az 1,58 dolláros második ellenállási szint felé mozdíthatja el, ami bikás esetet mutat az előremenő lendületre. Ez az erő jele lenne, és több vásárlót vonzhatna.

Az ellenállással való találkozás lehetősége rövid távon korlátozhatja a növekedést.

Ezenkívül az ár a 0,17 dolláros második támaszszint körül stabilizálódhat, ha jelentős eladási nyomásra kerül sor, ami hosszú távon alacsonyabb bázist jelentene.

Polygon árelőrejelzés: Potenciális emelkedés

A Polygon jelenlegi árfolyama 0,95 dollárnál mozgásteret mutat. Ha az árfolyam átlépi az 1 dolláros szintet, igazodva a 10 napos átlaghoz, akkor lendületet láthatunk a legközelebbi ellenállás felé, az 1,23 dolláros szint felé.

Az e feletti áttörés az 1,45 dolláros szintet veheti célba, ami pozitív tendenciára utal.

A 0,94 dolláros átlag alatt maradva azonban konszolidációra utalhat, és a 0,85 dolláros vagy akár a 0,69 dolláros támasz irányába történő lehetséges csökkenés.

A 100 napos átlag körüli folyamatos kereskedés stabilitást jelez, ami valószínűleg megalapozza a jövőbeli emelkedést.

Ennek ellenére nem szabad figyelmen kívül hagynunk a 0,85 dollár alatti potenciális lecsúszást, ami próbára teheti a befektetők elszántságát. Ha a bizalom meginog, további csökkenés következhet be a 0,69 dolláros szintig.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Következtetés

Miközben az 1 dollár alatti kriptokínálatban rejlő hatalmas potenciált vizsgáljuk, egyértelmű, hogy a BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémához kapcsolódó látnoki megközelítésével és igazodásával.

Míg más versenyzők, mint az XRP, az Ondo, a PYTH és a Polygon minden bizonnyal növekedési kilátásokat rejtenek magukban, a BlastUP innovatív AI integrációja a Web3 tartományba egyedülálló előnyt jelez.

Miközben a piac vizsgálja ezeket az eszközöket, a BlastUP iránti lelkesedés érezhető, főként a stratégiai előértékesítési szakaszoknak és a token-tulajdonosok számára nyújtott meggyőző előnyöknek köszönhetően.

A BlastUP koncepciója egy már erős ökoszisztéma részeként olyan kiaknázatlan potenciált rezonál, amely a következő kripto fellendülésben az élen járhat.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!