Book of Meme (BOME) technikai elemzés 04.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Book of Meme (BOME)

A Book of Meme (BOME) közel 20%-os nyereséget regisztrált az elmúlt 24 órában, míg a Bitcoin (BTC) 6,55%-ot esett. A mém érme mögött álló kereskedési volumen közel volt az elmúlt heti átlaghoz.

Ez kétségeket vet fel azzal kapcsolatban, hogy a kitörés tartós lesz-e. Mindazonáltal bíztató volt a bikás teljesítménye, miközben a piac nagy részén intenzív eladási nyomás volt tapasztalható.

A 0,00725 dollárról 0,028 dollárra történő emelkedés alapján egy sor Fibonacci-retracement szintet rajzoltak ki.

Ebből kiderült, hogy az elmúlt tíz napban a 61,8%-os visszaesési szint 0,0151 dollárnál rövid távú ellenállási szintként műkődik.

A 4 órás grafikonon a piac szerkezete a 78,6%-os szint alatti retracement ellenére továbbra is bikás maradt.

Az elmúlt néhány napban az RSI a semleges 50 fölé emelkedett, ami megerősítette az erős rövid távú bikaiság gondolatát.

Az OBV ezzel szemben messze a narancssárgával jelölt közelmúltbeli csúcs alatt volt. Az árfolyam a 61,8%-os szint fölé emelkedett, de az OBV nem tudta megütni az akkori csúcsokat.

Ez tartós vételi nyomás hiányát bizonyította, ami akadályozhatja a bikák előrehaladását az elkövetkező napokban.

A BOME mögött álló Open Interest nem nőtt drámaian az elmúlt öt napban, annak ellenére, hogy az árfolyam folyamatos rövid távú emelkedést látott.

Ez azt mutatta, hogy a spekulánsok körében nincs meggyőződés.

Mindeközben az spot piacon a kereslet következetes volt, a spot CVD emelkedése alapján.

Az elmúlt néhány napban az OI mellett a finanszírozási ráta is lassulni kezdett.

Együttesen azt mutatták, hogy a futures kereskedők nem hajlandóak a piaci körülményekre való tekintettel a BOME-ra hosszútávon vásárolni, még akkor is, ha a teljesítménye rövid távon bikás volt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!