Előbb a 100k, aztán brutális medvepiac vár a BTC-re egy elemző szerint

-

Az új történelmi csúcsok közelebb vannak, mint sokan gondolnák, mondja a Credible Crypto – de hozzáteszi, hogy egy minden eddiginél brutálisabb medvepiac is a küszöbön áll.

A Bitcoin jövőre átlépi a 100.000 dollárt, de rekordot döntő medvepiac következik – véli egy népszerű kereskedő.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy október 22-i Twitter-beszélgetésben a Credible Crypto támogatta azt az elméletet, amely szerint a Bitcoin következő feleződése után is csak 10.000 dolláros makromélypontokat fog elérni.

A BTC-bikáknak már csak egy évet kell várniuk a 100.000 dollárra

Mivel a konszenzus szerint 2022 negyedik negyedéve megegyezik a 2018-as Bitcoin medvepiac végével, kevesen vannak abban a hangulatban, hogy trendváltást jelezzenek.

Míg a LookIntoBitcoin készítőjének, Philip Swiftnek merész előrejelzése szerint a jelenlegi medvepiacnak mindössze hónapjai vannak hátra, a legtöbb kommentátor továbbra is új mélypontokat céloz meg.

A Credible Crypto számára azonban az igazán érdekes terület még odébb van – de 2023 jelentős fordulópontot jelent majd szerinte.

A BTC/USD a legalább 100.000 dolláros új történelmi csúcsok (ATH) felállítása után a „kirobbanó csúcsról” soha nem látott módon fog lejönni, véli.

A következő medvepiacnak még az idei 17.600 dolláros szintnél is alacsonyabb lesz a mélypontja, ami lehetőséget ad a vevőknek, hogy akár 10.000 dolláron is beszálljanak a piacra, akár már 2025-ben.

„Egyetértek, valószínűleg 2025-ben, azt hiszem” – válaszolta a Credible Crypto Parabullic kereskedő-elemző eredeti előrejelzésére.

„Először is, új ATH 2023-ban – aztán blow-off top az 5. hullámról, 100k-ról – majd a legnagyobb medvepiac, amit eddig láttunk, ami mind időben, mind árban rosszabb, mint a jelenlegi – ami elvezet minket a 10-14k-ig, amit most mindenki vár.”

Egy másik aktív közösségimédia-kereskedő, Crypto Tony, nehezebben értett egyet, és a következő negyedév elején makromélypontra hívott fel, amelyet egy új emelkedés követ.


A 10.000 dolláros Bitcointól a 2 millió dolláros Bitcoinig

Máshol mások a 10.000 és 16.000 dollár közötti szinteket adták meg a következő hónapok valószínű alsó árfolyamaként.

A 10.000 dolláros árcédulát Filbfilb, a Decentrader kereskedőcsomag társalapítója lőtte be, míg a népszerű elemző, Il Capo of Crypto továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a 14.000–16.000 dollár gyorsan belép, miután a Bitcoin megkönnyebbülten 21.000 dollár körüli szintre pattan.

„Én csak egy csomó shortot látok, amit ki kell szorítani” – mondta követőinek október 21-én, majd utólag azt sugallta, hogy a pattanás most kezdődik.

„A támaszok shortolása nem jó ötlet. Küldjük 21 ezerre. Aztán atombomba 14k-ig.”

Hosszabb távon eközben Larry Lepard vagyonkezelő arra fogad, hogy a bitcoinnal a következő hat évben érménként óriási, 2 millió dolláros árfolyamon fognak kereskedni.

A BTC/USD árfolyam a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a cikk írásakor 19.200 dollár körül mozgott.

Olvastad már? A bitcoin kínálata, 4 éves mélyponton van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!