A bitcoin új szakaszba lépett, az árfolyamnak növekednie kellene?

-

Mike McGlone, a Bloomberg vezető elemzője úgy vélekedik, a bitcoin beléphetett egy új fejlődési szakaszba, és felgyorsulhat a tömeges elterjedése.

Ennek következményeként pedig az árfolyam is felfelé indulhat, a hosszú távú trend alapján.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

McGlone szerint a felhasználói igény növekszik, az elterjedés is növekszik, ráadásul egyre letisztultabb a szabályozás a területen.

„A bitcoin megérkezhetett a fejlődése egy olyan szakaszába, ahol a mainstream-ben való terjedése tovább gyorsulhat, ráadásul egy kedvezményesnek mondható árfolyam mellett. A bitcoin készletének előre meghatározott volta, a kibocsátási ütem lassulása példa nélkül áll a történelemben. Az árfolyam így tovább növekedhet, ahogyan eddig is, hacsak valami valószínűtlen esemény eltünteti az igényt, és visszafordítja az adopciót.”

Az elemző úgy véli, az egyre digitálisabbá váló világban a bitcoin egyre nagyobb értéket képvisel, mint alternatív eszközosztály, amelyet senki sem irányít, és senki sem manipulálhat.

Hogy feltörekvő iparágként hogyan is érdemes elhelyezni a bitcoint, McGlone úgy fogalmazott, hogy 2007 őszén, mikor az olaj ára először érte el a 84 dolláros árfolyamot, még nem is létezett a kriptopénz.

„A FED az elmúlt 40 év legagresszívebb kamatpolitikáját folytatja, nem csoda, ha az eddig jól teljesítő eszközök is esnek. A növekvő igény és a csökkenő készlet a kifejezetten alacsony árfolyammal párosulva viszont jó esélyeket teremt a bitcoin számára. Csak idő kérdése, mikor tér vissza a csúcsra, és mikor teljesíti ismét túl a többi eszközt. A terjedés nem áll meg, ráadásul a pozitív szabályozási változások is nagy lökést adhatnak.”


Olvastad már? Egy opciós stratégia, amit a profi kereskedők is használnak most

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!