A legutóbbi emelkedéssel a bitcoin ára ismét közel került a múlt heti csúcshoz. Megtörténik az áttörés még a következő hét előtt?

A bitcoinnak ezt a kulcsakadályt kell legyőznie a 10.000 dolláros szinthez

A bitcoin útja a 10.000 dolláros szintig még mindig megalapozottnak látszik, és heti szinten érkeznek a pozitív hangvételű hírek, amelyek tovább erősítik a meggyőződést, mely szerint bika-piacba lépett a piacvezető kriptó.

A Grayscale Bitcoin Investment Trust befektetési alapjának növekvő hozamai, és a CME bitcoin határidős kereskedésének növekvő számai világosan mutatják, hogy emelkedik az intézményi igény a bitcoin iránt.

A CME ezt így magyarázta a klienseinek:

„A CME-nél a bitcoin határidő kereskedésében a május volt eddig a legerősebb hónapunk. Az új számlanyitások száma növekszik, és a piacon a határidős BTC-ügyleteket egyre többen használják, hogy enyhítsék vagy kihasználják a bitcoin volatilitásának kockázatait.”

A hétvége során a bitcoin a 8450-8600 dolláros sávban mozgott, majd egy vasárnapi kitöréssel letesztelte a 8840 dolláros ellenállást, mielőtt visszatért 8600 környékére.

A shortok száma alig 12%-ra csökkent a 9081 dolláros, múlt héten sorra került szintnél, és a kereskedők még mindig biztosak abban, hogy a bitcoin továbbra is emelkedő trendben van.

Viszont meg kell jegyezni, hogy a napi charton emelkedő ék rajzolódik ki, amely hagyományosan esésre utaló alakzat.

A népszerű kriptó-elemző, Josh Rager tweetje szerint a 8530 illetve a 8731 dolláros szint elérése azt mutatja, hogy a bika-piac töretlen, és előrejelzése szerint a 9500 dolláros szint is benne van a pakliban.

Nagyszámú elemző szerint jelenleg a 8200 dollár a legerősebb támasz, az alá esve akár 7000 dollárig csökkenhet az árfolyam.

Alex Kruger szintén a napokban osztotta meg elemzését a kulcs-szintekkel és az ellenállásokkal kapcsolatban, és a többi előrejelzéshez hasonlóan a 10.000 dollárig több ellenállást azonosított.

Rövid távon a bitcoin ebben a 8600-8800 dolláros zónában maradhat. A legtöbb indikátor még mindig bullish, de a kereskedőknek érdemes a megbízhatónak tekintett indikátorokon tartani a szemüket.

Olvastad már? Tőzsdére viszi a Facebook a kriptovalutáját

Oszd meg velünk a gondolataid, szerinted eléri a bitcoin a 10.000 dollárt-t a héten?

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok Eléri a bitcoin ára a 10.000 dollárt a héten?

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja, 1 hét telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.