Elérhetővé tette kriptoszolgáltatásait a PayPal amerikai felhasználói számára

-

A Paypal kriptokereskedési és -fizetési funkciója minden arra jogosult felhasználó számára elérhetővé vált az Egyesült Államokban.

A frissített bejelentés szerint a PayPal megszüntette az ügyfelek számára kialakított várólistát, és heti 20.000 dolláros korlát mellett indította útjára a szolgáltatást. Ez duplája a korábban bejelentett 10.000 dollárnak.

A PayPal végső terve az, hogy a kriptofizetéseket globális szinten 26 millió kereskedő számára tehessék elérhetővé.

A PayPal egy képviselője a Cointelegraph-nak elmondta, miszerint a vállalat a következő napokban fogja értesíteni amerikai felhasználóit a kriptoszolgáltatások elérhetőségéről.

Dan Schulman, a PayPal vezérigazgatója megjegyezte, miszerint a kriptók támogatását az eredményezte, hogy „elkerülhetetlennek” ítélték meg a virtuális valuták felé történő nyitást.

„A valuták digitális formái felé való haladás elkerülhetetlen, hiszen egyértelmű előnyökkel rendelkeznek a pénzügyi befogadás és hozzáférhetőség tekintetében; a hatékonyság, a gyorsaság és ezen fizetési rendszerek ellenálló képessége; valamint a kormányok lehetősége arra nézve, hogy gyorsan folyósíthassanak összegeket a lakosok számára.”

A régóta várt globális szolgáltatás 2021 elején indulhat el világszerte, a Venmo kriptofizetéseivel egyetemben.

A PayPal először három hete jelentette be a kriptopénzek integrálására vonatkozó terveit. A nyilatkozatnak köszönhetően a BTC árfolyama nagyon szép növekedést generált.

Kriptoszolgáltatásai részeként a PayPal már megkapta első feltételes Bitlicense-ét a New York Department of Financial Services-től, amely az Egyesült Államok egyik legszigorúbb helyi szabályozójának számít.

Sokan megjegyezték, hogy a PayPalon vásárolt coinok kriptopénz formájában nem hagyhatják majd el a platformot, hiszen csak így tudnak teljesen megfelelni a szabályozóknak, ha a felhasználóbázisuk széles rétegének szeretnének szolgáltatásokat nyújtani.

Ettől függetlenül minden egyes, PayPalon vásárolt bitcoin mögött valódi coinok állnak majd.

A kriptoüzletek lebonyolításáról a PAXOS kriptoszolgáltató, A PAXG aranyalapú kriptovaluta kibocsátója gondoskodik.

Olvastad már? Cardano: a bankoknak inkább ada tokent kellene tartaniuk, bitcoin helyett

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!