Elérheti-e az XRP a szimbolikus 1 dollárt? Érdemes figyelni erre az új érmére is

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca továbbra is gyarapodik, és a legismertebb érmék, mint például a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) a legfőbb ellenállási szintek fölé emelkednek.

Az XRP (XRP) növekedése is ígéretesnek néz ki, az elemzők egyenesen azt jósolják a számára, hogy még 2023 vége előtt elérheti az 1 dolláros szintet.

Ugyanakkor itt van máris egy új projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX)  előértékesítése, mely csodásan szárnyal: csapata kicsivel több mint egy hónap leforgása alatt már 2,4 millió dollár feletti összeget gyűjtött össze.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Az XRP ára majdnem 17%-ot erősödött, miután partnerségre lépett az Uphold-dal

Az XRP árfolyama a múlt hét óta folyamatos emelkedést produkált, és most a 0,540 dolláros erős ellenállási zóna fölött, 0,5516 dolláros szint körül mozgolódik. 

Az XRP emelkedése az elmúlt hét napra nézve 6,37%, az elmúlt hónapban 9,92%-os, az elmúlt évre levetítve pedig majdnem 17%-os.  

xrp
Forrás: coinmarketcap.com

A token árfolyama azóta ugrott ekkorát, amióta a Ripple bejelentette partnerét, az Uphold digitális pénz platformot. Az Uphold támogatásával lehetővé válik, hogy a Ripple fejlessze a nemzetközi fizetési megoldásait.

A Ripple szimpatizánsai közül sokan úgy látják, hogy ez a partnerség erősebbé teszi majd a Ripple technológiáját, és megacélozza a hasznosságát a határokon átívelő tranzakciókban.

Ennek hatására a befektetők is nagyobb bizalmat szavaznak neki, és az XRP újra elindulhatott a rallin.

Eddig a kép nagyon jól fest, de azzal is jó tisztában lennünk, hogy az XRP azonnali kereskedési volumene csütörtökön majdnem 21%-kal csökkent.

Ez bizonytalanságra ad okot azzal kapcsolatban, hogy mennyire lesz hosszú életű az XRP felfelé ívelő trendje. Főleg annak tudatában fontos átgondolni ezt, hogy a token árfolyama most van a legmagasabb értéken az augusztus közepi nagy szárnyalása óta.

Van-e az XRP rallija elég lendületes ahhoz, hogy 2023-ban elérje az 1 dollárt?

Ugyan szerintünk is biztató az XRP legutóbbi árfolyam-emelkedése, de az még kérdéses, hogy elég dinamikus-e ahhoz, hogy a token év végéig elérje a lélektani határnak számító 1 dolláros szintet.

Ahhoz, hogy ez a mérföldkő sikerüljön az XRP-nek, és a jelenlegi szintről eljusson 1 dollárig, újabb nagy vételi nyomásra volna szükség.

Ez nem lehetetlen küldetés a volatilis kriptopiacon, de nagy szükség van hozzá a potenciális intézményi befektetők megszavazott bizalmára. A csökkenő spot volumenek láttán viszont megkérdőjelezhető, hogy van-e ekkora érdeklődés, tartható-e az árfolyam további emelkedése.

Ha a Ripple az Uphold után még újabb partnerekkel gazdagodik, az feltüzelheti az XRP kilátásait a következő hónapokra nézve.

A vállalat a közelmúltban ráadásul diadalmaskodott a SEC-kel szemben, és ezzel tovább apadt az XRP jövőjét körülölelő bizonytalanság.

A kereskedők feszülten figyelik, hogy az XRP képes-e áttörni a 0,60 dolláros árfolyamot, és csak utána kezdenek el reménykedni az 1 dolláros célban. 

Mindent összevetve, az XRP kilátásai jelenleg visszafogottan optimisták. John Deaton jogi szakértő például nagyon dicséri a Ripple szabályozási ellenszél ellenére véghezvitt rugalmasságát és növekedését.

A Bitcoin Minetrix felhőbányászati platform előértékesítése már több, mint 2,4 millió dollárt ért el 

A kriptopénzek árfolyamának emelkedésével a befektetők a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) felhőbányászati platform felé fordulnak, mely ICO-ja túlhaladt a 2,4 millió dolláros gyűjtési összegen.

A Bitcoin Minetrix nem kevesebbet kínál a kripto rajongók számára, minthogy drága hardver és rizikós felhőbányászati beállítások nélkül kereshetnek Bitcoint.

Decentralizált stake-to-mine modelle keretében a felhasználók hash-erőforrást szerezhetnek, feltéve persze, ha lekötik a BTCMTX tokenjeiket. 

xrp

Így mindenki számára megnyílik az út a passzív jövedelemszerzés felé, függetlenül attól, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik, vagy hogy milyen forrásai vannak. 

A Bitcoin Minetrix staking protokollján belül a BTCMTX éves hozama jelenleg 238%.

A platform még mindig fejlesztés alatt áll, és a tőzsdei bevezetés előtt korlátozott ideig tartó előértékesítést kínálnak a BTCMTX tokenekből.

A tokenek ára most a cikk írásakor 0,0113 dollár, az ár pedig minden szakaszban emelkedik 10%-kal.

A hivatalos Telegram-csatorna tagjai szerint ez lehet az egyik legjobb alkalom arra, hogy kedvező árfolyamon csatlakozzunk a Bitcoin Minetrix előértékesítéséhez. 

Annak köszönhetően, hogy a projekt a CoinSniper listáján a legelső helyen áll, valamint hogy a fejlesztők kifejlett ütemtervet vázoltak fel, sok kriptorajongó úgy véli, hogy a Bitcoin Minetrix hosszú távú növekedési potenciállal rendelkezik. 

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Svédországban újabb bitcoin-bányát nyit a Hive

A Hive Digital Technologies, a kriptopénzbányászat területén működő vállalat, Svédországban bővíti globális jelenlétét. A cég nemrégiben bejelentette, hogy területi szerződést kötött a svédországi Bodenben található egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!