A Kínából érkező kriptoellenes hírek ismét pangásba küldték a bitcoint, így a harmadik hete folytatódnak az eladások.

A skewAnalytics szerint azonban nincs okunk az aggodalomra, a bitcoin a jövő évtől hosszú távra nagyon is bikás lesz.

A bitcoin jól szerepelhet hosszú távon

Úgy tűnik, hogy a medve ismét felébredt – Kína fellépése a kriptopénzek ellen további eladásokra ösztönözte az embereket.

Amilyen gyorsan emelkedtek az árfolyamok a kínai elnök blokkláncdicsérte után, olyan gyorsan fordult ez meg, miután az elnök kijavította magát.

A Binance és a Tron lekerült a Weiboról, miután a hatóságok kérvényezték a kriptocégek „kitakarítását.”

A Bloomberg szerint a helyi kormányügynökségeket felkérték rá, hogy szüntessenek meg minden tevékenységüket a kriptocégekkel. A skewAnalytics szerint viszont vannak jó hírek is.

A Skew 2018 novemberére emlékeztet minket, amikor hatalmas eladások voltak, és elemzések szerint idén novemberig kitarthattak volna, melyet egy semleges év követhet. A bitcoin hosszú távon bikás, új ciklusba léphet 2020 márciusától.

Az SFOX áringadozási jelentése megerősíti a bikás kilátásokat

A kriptoeszközket értékesítő SFOX múlt pénteken kiadta havi áringadozási jelentését, melyben megerősítették a bitcoin bika kilátásait. Úgy hiszik, hogy hamar eljöhet a bika piac.

Az SFOX több faktoros piaci havi mutatója „semlegesről” átváltott „enyhén bikás” értékre

Ennek okai az új, letisztázott hongkongi törvények, az amerikai bányász részvénykibocsájtások és egy csomó intézményi befektetői termék fejlődése a kriptoszférában.

Azt írták:

„A bálnák mozgásai és a határidős kereskedelem növekedése megalapozza az elkövetkezendő hónapok hangulatát, amely történelmileg mindig is a kripto legmozgékonyabb időszaka volt.”

Bármelyik kimutatás is tetszik, egy kicsit megnyugodhatsz. Még ha medve hónapunk is lesz, a bitcoin hosszú távon nagyon jó befektetésnek bizonyulhat.

Olvastad már? A brit törvényhozók vagyontárgyként ismerik el a kriptopénzeket

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

 

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.