Egy régi Dogecoin tárca újra aktíválodott

-

A kriptopénz adatok figyelő Whale Alert szerint 9,3 év inaktivitás után felébredt egy 1,556,994 DOGE-t (123,155 dollár) birtokló szunnyadó cím.

A Dogecoin-t az alapítók, Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban hozták létre poénból.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az újraélesztés arra utalhat, hogy a cím nem sokkal a Dogecoin elindítása után vásárolta meg az coinjait.

Ez rávilágít egy ilyen cím ilyen hosszú időn keresztül tartó erejére. Az is lehetséges, hogy a tárca visszakapta a hiányzó kulcsokat, majd újraélesztette a fiókot.

A közelmúltban előfordult, hogy évek óta érintetlen betétekkel rendelkező, alvó Dogecoin-címek újra aktiválódtak.

Az elmúlt hónapban egy 1,2 millió Dogecoin-t tartalmazó tárca is újra aktiválódott 9,3 év inaktivitás után.

Egy olyan kriptopénz esetében, amelynek tulajdonosainak többsége hosszú távon van benne, ez nem szokatlan.

Az IntoTheBlock adatai szerint a Dogecoin-tulajdonosok 70%-a hosszú távú tulajdonos, akik több mint egy éve birtokolják coinjaikat.

A tulajdonosok 21%-a az elmúlt egy évben, illetve egy és tizenkét hónap között tartotta az coinjaikat, míg a tulajdonosok 9%-a csak az elmúlt hónapban szerezte meg azokat.

A piaci kapitalizáció alapján nyolcadik legnagyobb kriptopénznek számító dogecoin továbbra is a figyelem középpontjában áll.

A Dogecoin április 20-án ünnepelte a széles körben népszerűsített „Dogeday”-t, amely a Starship rakéta zászlóshajójának indításának napjára esett.

Bár az események váratlanul alakultak, a Dogecoin mégis figyelmet kapott, mivel a „Dogeday” hashtag trendi volt a Twitteren.

A cikk írásakor a DOGE 0,078 dolláron mozgott.

dogecoin

A legfrissebb hírek szerint a BIT Mining Limited piacra dobta az LD4-et, a legújabb bányászati eszközét Litecoin (LTC) és Dogecoin (DOGE) bányászatra.

Az LD4 az LD3-hoz képest továbbfejlesztett, nagyobb számítási kapacitást és hatékonyságot kínál.

zeta

Olvastad már? Dark webes razzia: 288 letartóztatott, vagyontárgyakat foglaltak le

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!