Egy régi Dogecoin tárca újra aktíválodott

-

A kriptopénz adatok figyelő Whale Alert szerint 9,3 év inaktivitás után felébredt egy 1,556,994 DOGE-t (123,155 dollár) birtokló szunnyadó cím.

A Dogecoin-t az alapítók, Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban hozták létre poénból.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az újraélesztés arra utalhat, hogy a cím nem sokkal a Dogecoin elindítása után vásárolta meg az coinjait.

Ez rávilágít egy ilyen cím ilyen hosszú időn keresztül tartó erejére. Az is lehetséges, hogy a tárca visszakapta a hiányzó kulcsokat, majd újraélesztette a fiókot.

A közelmúltban előfordult, hogy évek óta érintetlen betétekkel rendelkező, alvó Dogecoin-címek újra aktiválódtak.

Az elmúlt hónapban egy 1,2 millió Dogecoin-t tartalmazó tárca is újra aktiválódott 9,3 év inaktivitás után.

Egy olyan kriptopénz esetében, amelynek tulajdonosainak többsége hosszú távon van benne, ez nem szokatlan.

Az IntoTheBlock adatai szerint a Dogecoin-tulajdonosok 70%-a hosszú távú tulajdonos, akik több mint egy éve birtokolják coinjaikat.

A tulajdonosok 21%-a az elmúlt egy évben, illetve egy és tizenkét hónap között tartotta az coinjaikat, míg a tulajdonosok 9%-a csak az elmúlt hónapban szerezte meg azokat.

A piaci kapitalizáció alapján nyolcadik legnagyobb kriptopénznek számító dogecoin továbbra is a figyelem középpontjában áll.

A Dogecoin április 20-án ünnepelte a széles körben népszerűsített „Dogeday”-t, amely a Starship rakéta zászlóshajójának indításának napjára esett.

Bár az események váratlanul alakultak, a Dogecoin mégis figyelmet kapott, mivel a „Dogeday” hashtag trendi volt a Twitteren.

A cikk írásakor a DOGE 0,078 dolláron mozgott.

dogecoin

A legfrissebb hírek szerint a BIT Mining Limited piacra dobta az LD4-et, a legújabb bányászati eszközét Litecoin (LTC) és Dogecoin (DOGE) bányászatra.

Az LD4 az LD3-hoz képest továbbfejlesztett, nagyobb számítási kapacitást és hatékonyságot kínál.

zeta

Olvastad már? Dark webes razzia: 288 letartóztatott, vagyontárgyakat foglaltak le

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!