Bitcoin technikai elemzés 05.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyamelemzése megerősíti a kriptopénz bikás trendjét, mivel a vételi lendület erősödött.

Az árfolyamgrafikonon egy zöld gyertya jelent meg, ami az érme értékének emelkedését jelzi egy négy egymást követő napból álló medvés időszak után.

Ha a jövőben folytatódik a bikás rali, akkor az LTC/USD értékének további javulása várható.

A legutóbbi emelkedés az elmúlt 24 órában 1,88%-os emelkedéssel 28.850 dollárig vitte az árfolyamot.

A bitcoin piaca az utóbbi időben volatilisebb volt, a különböző kriptotőzsdéken 25.500 és 30.000 dollár között mozgott.

Ez azt jelezheti, hogy a bikák a jelenlegi 29.000 dolláros ellenállási szint fölé való kitörést szorgalmazzák, ami valószínűleg magasabbra hajtja a BTC árfolyamát.

A vásárlási nyomás egyre nő, mivel a befektetők beszállnak ebbe a rallyba.

A Bitcoin árelemzésének napi grafikonja erős bikás lendületet mutat, mivel az ár jelenleg a 28.178 dolláros támaszszint felett kereskedik, amely a BTC korábbi szintje volt.

A 24 órás kereskedési volumen továbbra is növekedésben van, mivel a vevők óvatos megközelítést alkalmaznak.

A piaci kapitalizáció jelenleg 558 milliárd dolláron áll, és mivel az elmúlt 24 órában 1,83 százalékkal nőtt, várhatóan tovább fog emelkedni, ha a bikák továbbra is uralják a piacot.

A technikai indikátorok is bika irányt mutatnak, mivel a mozgóátlag mutató bikás kereszteződésben van.

Az MA jelenleg 28.931 dolláron áll a napi grafikonon, és emelkedő tendenciát mutat.

A relatív erősség index (RSI) szintén semleges 51,99-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy a vevők küzdenek a piac irányításáért.

Továbbá, ha a vételi nyomást a MACD oszcillátor grafikonján mérjük, láthatjuk, hogy az is jelentősen növekszik.

Összefoglalva, a Bitcoin árelemzése azt mutatja, hogy a bikák uralják a piacot, és az ár várhatóan hamarosan megcélozza a 29.500 dolláros szintet, ha a vevők továbbra is dominálnak.

A technikai mutatók is pozitív tendenciákat mutatnak, amelyek alátámasztják ezt az előrejelzést.

A támasz és ellenállási szintet gondosan figyelni kell, mivel ezek bármikor bármelyik irányba megváltoztathatják a trendet.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!