Egy kutató szerint a PoS hozza majd el az ETH számára a Bitcoin fölötti győzelmet

-

Vivek Raman kutató szerint a fúzió után az ETH inflációja alacsonyabb lesz, a biztonság jobb lesz, és az ETH digitális kötvényként pozicionálja majd magát.
Ahogy az Ethereum a proof-of-stake (PoS) irányába mozdul el, egy decentralizált pénzügyi (defi) kutató azzal érvelt, hogy a platform megelőzheti a Bitcoin (BTC) trónját a kriptók top dogjaként.
,

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vivek Raman kutató egy Twitter-fonalban kiemelte, hogy a közelgő Ethereum Merge jobb gazdasági struktúrát hozhat létre az okosszerződéses platform számára.
Raman szerint a PoS-re való áttérés csökkenti az ether (ETH) inflációját, jobb biztonságot ad és digitális kötvényként pozicionálja a kriptót.
Raman szerint a merge után az ETH inflációja 4,3%-ról 0,22%-ra csökken. A kutató kifejtette, hogy ez az ökoszisztéma számára 95%-os kibocsátás-csökkenést jelent, ami korlátozza az egy nap alatt eladható ETH-k számát.
Emellett a kutató azt is kifejtette, hogy a platform a merge után jobb biztonsággal fog működni. Az Ethereum társalapítójának, Vitalik Buterinnek egy bejegyzését idézve Raman kiemelte, hogy a hálózat megtámadása többe fog kerülni, ha egyszer PoS-en fut.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Mindezek mellett Raman úgy véli, hogy az Ethereum Merge lehetővé teszi, hogy az ETH kiegészítse a bitcoin értéktárolóként és fedezeti eszközként való felhasználását.
Míg a BTC digitális aranyként fog működni, Raman szerint az ETH digitális kötvényként és a defi legfőbb fedezetként használt eszközeként fog funkcionálni.
Július elején az Ethereum-hálózatban történő tranzakciókhoz szükséges átlagos gas díjak 1,57 dollárra csökkentek, amire utoljára 2020-ban volt példa.
A gas díjak csökkenése követi a non-fungible token (NFT) eladások csökkenő tendenciáját, a napi NFT vásárlások egyéves mélypontra zuhantak.
Miközben a hálózat gas díjai alacsonyak, az Ethereum Name Service regisztrációi 200%-kal megugrottak. Ez július elején történt, amikor az ENS Dashboard 11.042 regisztrációról 29.727-re ugrott.
A hájp a második legnagyobb ENS-értékesítésnek is tulajdonítható, amely ugyanazon a hétvégén történt, mint a regisztrációk megugrása.

Olvastad már? Csökken a tőzsdék bitcoin-készlete

Forrás:  cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!