Egy kriptostartup teljesen új szintre emeli a blokklánctámogatást

-

Patrick Stanley, a Blockstack korábbi növekedésért felelős igazgatója saját kriptocéget alapít, amely a Freehold nevet kapta.
Mint ahogy Stefan Thomas, a Ripple korábbi technológiai igazgatója is megalapította a Coil céget, hogy XRP-re épülő szolgáltatásokat hozzon létre.

Stanley most független cégként irányítja a Freeholdot és a Blockstack kriptovalutájára, az STX ökoszisztémájára épít.
A Freehold ma nyitotta meg kapuit az első rajongók számára. Első programjuk bitcoint fizet kezdők számára, hogy megtudják hogyan is működik tárcájuk.
Stanley a Mormonok házalós misszionárius programjához hasonlította ezt az egészet, szerinte ez sokkal hasznosabb, minthogy „a kriptorajongók egész nap egymással beszélgetnek a Twitteren.”

„A hosszú ideje tartalékoló felhasználókat arra ösztönözzük, hogy vezető szerepet töltsenek be különböző közösségépítő programokban, megosszanak egymással oktató oldalakat és vegyenek részt versenyeken jutalmakért cserébe.

Balaji Srinivasan, a projekt egyik rajongója szerint a Freehold „értelmet ad a kriptopénzek birtoklására.”
Stanley elmondta, hogy cége felvett néhány részmunkaidős munkást és 250.000 dollárnyi jutalmat tett félre, hogy kezdetnek ösztönözzenek 50 felhasználót.
A program résztvevőit szükség szerint válogatják ki, akik különböző személyre szabott feladatokat kapnak érdeklődési köreikhez és szükségeikhez szabva.

Lényegében a weboldalon lehet jelentkezni, majd Stanley felajánl egy személyes konzultációt. Ha a jelentkező megfelel, akkor segít nekik egy bitcointárca elindításában. A jelentkezőnek a közösségi oldalakon kell tartalmakat megosztani, valamint meghívniuk barátaikat.

„Az emberek megtanulják, hogy mi az az STX ökoszisztéma, de vitákat indítanak majd, a technológiáról. A bitcoinnal kezdünk, majd innen megyünk tovább.”

Szerinte, ha „valóban mérhető hatása lesz a programnak” az STX ökoszisztémára, akkor más cégeknek is felajánlanak ilyen közösségfejlesztő szolgáltatásokat.

„Akár még pénzt is kérhetünk érte, ha tényleg működni fog.”

Olvastad már? Három ok, amiért a határidős shortok segíthetik a növekedést

Forrás: coindesk.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!