Egy kriptoelemző merész jóslatot tesz az ADA áráról

-

A LunarCrush közösségi elemző platform pénteken a Twitteren merész jóslatokat fogalmazott meg követői számára.

Ali kriptoelemző kihasználta az alkalmat, hogy kifejtse merész jóslatát az ADA 0,60 dolláros árfolyamának elérésére.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ali kijelentette, hogy a Cardano készen áll arra, hogy megerősítse a fej-váll mintázatot, ami potenciálisan 44%-os kitörést indíthat el, ami az ADA-t 0,60 dollárig repítheti.

A fej-váll minta egy árfolyamfordító minta, amely segít a kereskedőknek felismerni, ha egy trend véget ért, és a fordulat kezdete elindulni látszik.

A Cardano grafikonján észlelt fordított fej-váll minta egy csökkenő trend megfordulását jelezheti.

A cikk írásakor az ADA az elmúlt 24 órában 6,28%-ot emelkedett 0,437 dolláron. Az coin az elmúlt hét napban 15,54%-kal emelkedett.

Az ADA folyamatosan emelkedik, amióta március 10-én 0,2977 dolláron elérte a mélypontot.

Az ADA átlépte a napi mozgóátlagok által képviselt kulcsfontosságú korlátokat 0,352 és 0,36 dollárnál.

Április 7-étől kezdve az ADA a nyolcadik egymást követő napját tölti zöldben, és a cikk írásakor 0,444 dolláros napközbeni csúcsot ért el.

Ha a jelenlegi rally kitart, az ADA megcélozhatja a 0,524 dolláros szintet, amelyet utoljára 2022 szeptemberében ért el utoljára.

Mielőtt elérné a 0,60 dolláros célt, a Cardano bikáknak egy köztes akadállyal kell megküzdeniük a 0,57 és 0,58 dollár közötti tartomány közelében.

Másrészt a napi RSI a 70-es túlvásárolt állapothoz közelít, így az ADA bikák konszolidálódhatnak vagy tarthatnak egy kis szünetet, hogy levegőhöz jussanak, mielőtt felfelé rohamoznának. Csökkenés esetén a fő támasz a 0,362 dollárnál található.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Eközben a Cardano ökoszisztémában folytatódik a fejlődés.

Az Aiken, egy nyílt forráskódú intelligens szerződési nyelv és toolchain, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy egyszerűsítse és javítsa az intelligens szerződések fejlesztését Cardanón, elindult az Alpha fázisban.

zeta

Olvastad már? Raliba kezdett az ETH árfolyama a frissítés után

Kiemelt kép: thecrypto france

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!