Egy alvó Bitcoin cím hirtelen újra aktiválódott

-

A PeckShield, egy blokkláncbiztonsági cég egy tweetben jelentette be, hogy egy inaktív Bitcoin cím, amely nagyjából 2100 BTC-t, azaz mai árakon számolva körülbelül 56,3 millió dollárt tartalmaz, újra aktiválódott.

Eredetileg a címre 2017. október 19-én érkezett ekkora mennyiségű Bitcoin, akkor körülbelül 11,8 millió dollárt ért.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A méretes átutalás egy újabb rejtélyes és várakozással teli szintet ad az amúgy is volatilis piacnak.

Alvó Bitcoin bálnák

Ez az ébredés a közelmúltban történt hasonló események sorába illeszkedik, köztük egy Satoshi-korabeli Bitcoin-cím újraaktiválása közel 13 év után.

Különböző okai lehetnek annak, hogy egy alvó Bitcoin-cím évekig tartó inaktivitás után újra életre keljen. Ennek oka lehet, hogy a tulajdonos kihasználja a jelenlegi felértékelődését.

Az eredeti letét értéke körülbelül 11,8 millió dollár volt, de az értéke mára körülbelül 56,3 millió dollárra duzzadt, ami komoly megtérülést jelent.

Az is elképzelhető, hogy a tulajdonos valamilyen eseményre készül, például egy nagyobb eladásra vagy egy nagyobb befektetésre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A sötét oldalon ezek az ügyletek néha akkor fordulnak elő, amikor egy szervezet a mixereken vagy más, a magánszférára összpontosító platformokon keresztül szeretne „tisztára mosni” a pénzforrásokat.

Olvastad már? A Softbank több tízmilliárd dollárt fektet be az AI területén

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!