Dogecoin technikai elemzés 06.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A Bitcoin, a kriptopiac többi szereplőjével együtt, múlt hétfőn (május 29.) fényesen indult a hét, de a következő napokban veszteségeket könyvelhetett el.

A Bitcoin közel 6%-ot esett, míg a Dogecoin (DOGE) 4,7%-os esést tapasztalt, és május 31-én, szerdán 0,0705 dolláron állt.

Ezt követően némi érdeklődés mutatkozott a mémérme mögött, és az árak 0,0733 dollárig emelkedtek. A magasabb időkeret trendje az elmúlt hat hétben a 0,095 dolláros visszautasítás után medvés volt.

A hétvégi árfolyam-akciók ritkán rendelkeznek erős trendekkel, és a kereskedési volumenek is valószínűleg alacsonyabbak, mint a hétköznapokon.

Ez igaz volt a DOGE-ra ezen a hétvégén. Annak ellenére, hogy az RSI a semleges 50 felett volt, a piaci struktúra nem volt bikás.

A dogecoin május óta egy tartományon belül (sárga) kereskedett. Ez a tartomány 0,069 dollár és 0,075 dollár között húzódott.

Emellett a 0,074 dolláros értéknél rövid távú ellenállás volt, amelyet a DOGE bikák május 19. óta nem tudtak legyőzni.

Az elmúlt héten az A/D mutató magasabbra emelkedett, ami a vásárlási nyomás növekedését mutatja.

Ez azonban a június 2-i, pénteki vásárlási hullámnak volt köszönhető, amely az árakat a 0,072 dolláros szint fölé nyomta.

Ez egy fontos ellenállás volt, mivel ez képviselte a középső értéket.

Összességében a Dogecoinból hiányzott a bikás lendület, és várhatóan a 0,074-0,075 dolláros ellenállási zóna környékén várható egy medvés fordulat.

Míg a Dogecoinból hiányzott a jelentős kereslet az elmúlt két hétben, júniusban kisebb vásárlási nyomás volt tapasztalható.

A 0,074 dolláros szint ismételt elutasítása ellenére a bikák késznek tűntek arra, hogy újult erővel próbálkozzanak.

Csütörtöktől, június 1-től kezdve a nyílt érdeklődés folyamatosan emelkedett. Az adatok szerint ez 18 millió dollár értékű kontraktus növekedését jelentette.

Eközben a DOGE közel 3%-kal emelkedett. Ez együttesen bikás hangulatot jelzett a piacon.

A spot CVD azonban, amely május végén csökkenő tendenciát mutatott, pénteken csak egy kisebb megugrást látott, és ezt követően stagnált.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

A szakértők szerint ez a kriptó hozhatja el számodra a következő 100-szoros megtérülést. A 5thScape a virtuális szórakoztatás világának egyik legjobb újdonsága. Ez a szokatlan kezdeményezés...

A Solana 91 millió napi tranzakcióval vezet, megelőzi az Ethereum-ot

A Solana bebizonyította, hogy a nagy blokkláncok közül a leggyorsabb, egyetlen nap alatt elképesztő 91 millió tranzakciót dolgozott fel. A CoinGecko frissítése szerint április 6-án a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!