Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 04.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A világ legnagyobb mémcoinja, a Dogecoin (DOGE) 2,11%-kal emelkedett a kereskedés utolsó 24 órájában, ami felcsillantotta a reményt, hogy megfordítja az elmúlt héten látott korrekciót.

A kutyás témájú token 14%-ot zuhant az elmúlt hét napban, összhangban az Ethereum (ETH) alapú mémcoinok szélesebb körű visszaesésével, a CoinMarketCap adatai szerint.

E cikk írásakor 0,18 dolláron cserélt gazdát, a piaci szereplők gyors fellendülést várnak 0,20 dollárig és azon túl.

A negatív árfolyammozgást az érme nagy birtokosainak masszív eladása követte. A Santiment adatainak elemzése szerint az 1000 és 1 millió közötti érmét birtokló tárcák száma jelentősen csökkent a héten.

A birtoklás csökkenése a 100 000 dollárnál nagyobb értékű tranzakciók megugrása mellett történt, ami megerősíti, hogy a bálnák tömegesen dobták a DOGE-t.

A piac egy része azonban reménykedett abban, hogy a mélypontról gyorsan visszaáll az árfolyam.

Egy kriptokereskedő megosztotta elemzését, kiemelve a DOGE ellenálló képességét a korrekciós időszakban.

Ők is biztosnak tűntek abban, hogy a következő napokban 0,20 dollárig pattanhat.

A kereskedő optimizmusa talán nem alaptalan. A Hyblock Capital segítségével észrevettem hogy a Binance-on a bálnák által felvett long pozíciók száma jelentősen megnőtt, ami bikás várakozásokra utal a DOGE-val kapcsolatban.

Ez azt jelentette, hogy a korábban tárgyalt eladások a túlzottan tőkeáttételes longok kirázása lehet.

A DOGE következő lépéseinek jobb megértéséhez a TradingView segítségével megvizsgáltam néhány kulcsfontosságú technikai mutatót.

A Relative Strength Index (RSI) a semleges 50-es szintről emelkedett, ami jellemzően bikás jelzésként értelmezhető.

Az On Balance Volume (OBV) azonban alacsonyabb csúcsokat és alacsonyabb mélypontokat ért el a héten. A DOGE árfolyam trendjével való hasonlóság a csökkenő trend valószínű folytatását jelezte.

A MACD (Moving Average Convergence Divergence) vonal a jelzővonal alatt keresztezte, ami arra utal, hogy a DOGE tovább csökkenhet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!