A Franklin Templeton szerint az Ordinals jót tesz a Bitcoinnak

-

A befektetési alap digitális eszközökkel foglalkozó részlege nemrégiben arról tájékoztatta az ügyfeleit, hogy a Bitcoin alapú NFT-k népszerűsége egyre növekszik.

Azt is hozzátették azonban, hogy ezekre az eszközökre semmiféle bankgarancia nem vonatkozik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég szakértői szerint az Ordinals megjelenése pozitív hatással járt a Bitcoinra, és az innováció új szakaszát indította be a hálózaton.

Ordinals

Elmondásuk alapján az aktivitás nagymértékű kiugrását pont ezek a tokenek eredményezték, és ennek köszönhető a Bitcoin tavalyi újjáéledése.

Az innováció területén a Franklin Templeton részletesebben is beszélt az új tokenszabványokról, mint amilyen a Runes vagy a BRC20, de szóba kerültek a Bitcoin második rétegű protokolljai, és a hálózaton feltűnő defi kezdeményezések is, mint alapvető mozgatórugók a haladás mögött.

A cég úgy nyilatkozott, hogy a Bitcoin saját NFT-szektorában az aktivitás egyre nagyobb mértékű, és a teljes NFT-iparágon belül is egyre nagyobb teret nyer a Bitcoin, a többi hálózat kárára.

„Az elmúlt hónapokban kiugrást tapasztalhattunk a Bitcoin Ordinals kereskedési forgalmában. Különösen szembeötlő ez 2023 decembere óta, amikor a dominanciája lekörözte az ETH volumenét is.”

A szakértők elmondása alapján több kollekció is van, amely már a legnépszerűbbek közé került az NFT-szektorban, ilyenek többek között a NodeMonkes, Runestone, Bitcoin Puppets, Ordinal Maxi Biz és a Bitmap kollekció.

Ordinals
Forrás: CryptoSlam

A cég optimista a terület jövőjét illetően, de felhívta a figyelmet arra, hogy az ilyen típusú digitális eszközökre nem vonatkozik a banki tőkevédelem, és a befektetők minden pénzüket elveszthetik.

A vállalat úgy fogalmazott, hogy minden befektetési forma esetén van kockázat, amely a pénz teljes elvesztésével járhat, és a digitális eszközök esetén ez jóval nagyobb, hiszen az egész terület túl fiatal, még kiforratlan, és nagyon gyors ütemű a technológia fejlődése, amely veszélyeket rejthet magában.

A befektetési alap több szektort is bemutatott az ügyfelei számára, március közepén például egy vicctokenről tájékoztatta őket.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Ekkor elmondták, hogy az ilyen projektek gyors profitot eredményezhetnek, de valójában semmiféle érték nem áll mögöttük.

A Franklin Templeton egyike a spot piaci bitcoin ETF-ek kibocsátóinak, akik januárban adták ki a saját terméküket.

A cég emellett az Ethereum esetében is kérvényezte már a kibocsátást, még februárban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A legjobb altcoinok rövid távú nyereségért (2024. április)

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!