Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 03.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) az elmúlt három hétben jelentős visszaesést szenvedett el. A bikák a meggyőződésüket mutatták, a Dogecoin bikák a mémérme rally élére ugrottak.

A Bitcoin (BTC) mögötti hangulat valószínűleg a következő hetekben is nagy szerepet fog játszani a mémérmékbe áramló tőke beáramlásában. A Fibonacci retracement szintek a token esetében kiemelték a kulcsfontosságú területeket.

A DOGE napi grafikonja bikás struktúrát tükrözött. Az RSI megjegyezte, hogy a felfelé irányuló lendület erősödik.

Az OBV március folyamán magasabb mélypontokat alakított ki, ami a határozott eladási nyomás hiányát jelezte.

A 61,8%-os Fibonacci-retracement szint március 19-én támaszként újra tesztelésre került. Ez a vevők részéről pozitív reakciót váltott ki, és a DOGE 39,2%-ot erősödött a legutóbbi swing mélypont óta.

A 0,18-0,194 dolláros terület várhatóan ellenáll a vevők felfelé tartó menetelésének. A 0,206 dolláron túli elmozdulás azt jelezné, hogy a DOGE a 0,283 dollár felé, vagy esetleg feljebb rallyzik.

A likviditási szintek hőtérképe azt mutatta, hogy a legközelebbi likviditási zseb a 0,176-0,178 dolláros területen található.

Még ennél is magasabb, a 0,195 dolláros szint kiemelkedett a hőtérképen, ami egy másik érdekes szintnek számít.

Lentebb, az 0,14-0,146 dolláros és az 0,137 dolláros tartományban is jelentős mennyiségű likvidációra lehetett számítani. A DOGE lendületét tekintve további emelkedés valószínűsíthető körülmény.

Mégis, nem volt világos, hogy az árak 0,2 dollár alá fordulnak-e, vagy fenntartják a lendületet.

Összességében eljött a fellendülés ideje, a Dogecoin bikáknak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!