Decentralizált álmok: Hogyan építi a kripto az online szerencsejáték jövőjét?

-


Vendégbejegyzés


Az egyetlen út előre vezet – az iGaming iparágba belépve a kriptovaluták végérvényesen megváltoztatták azt.

A szerencsejáték-szervezők még mindig „felfedezik a terepet„; azonban a kriptót integráló vagy akár a platformjaikat blokklánc-alapúvá alakító vállalkozások száma egyre nagyobb.

Mint minden területre, ahová belép, a kripto nemcsak a kaszinóplatformok működésének lényegét változtatta meg, hanem a játékosokat is felhatalmazta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A decentralizáció bevezetése megerősítette a virtuális tranzakciókba vetett bizalmukat.

Ráadásul a blokklánc technológiák átvétele hatalmas lehetőségeket nyitott meg, racionalizálta a folyamatokat és új, továbbfejlesztett játékosélményt alakított ki.

Az előnyök feltárása

A kriptovaluták előnyei az iGaming iparágban nem csak elméleti jellegűek, kézzelfoghatóak, és a vállalkozások és a játékosok számára egyaránt hasznosíthatók.

Az, hogy ezek az előnyök milyen mértékben realizálhatók, attól függ, hogy a platform milyen mértékben integrálja a blokklánc technológiákat.

Nézzük meg, milyen kulcsfontosságú előnyök várnak azokra, akik egy kripto-központú kaszinót választanak.

Fokozott biztonság

A blokklánc technológia a páratlan biztonság korszakát hozta el.

A fizetés feldolgozása egy peer-to-peer decentralizált hálózaton történik, ahol minden tranzakciót egy megváltoztathatatlan rekordtartón tárolnak, és kriptográfiai módszerekkel biztosítanak.

Ez a megbízható rendszer biztosítja a tranzakciótörténet integritását, így a kriptotranzakciók hamisíthatatlanok, és olyan biztonságérzetet nyújt, amelyet a hagyományos játékplatformok nem ismernek.

Egyenlő versenyfeltételek

A blokklánc-alapú kaszinókban minden tranzakció és játéktevékenység bármikor ellenőrizhető.

Ez az átláthatóság biztosítja a játékosok számára, hogy a játék eredményei megbízhatóak, és garantálja, hogy megkapják a nyereményüket.

Ráadásul az olyan blokklánc kaszinók, mint a Fairspin, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy még aznap kivegyék a hatalmas nyereményeket is.

Az azonos versenyfeltételek biztosítása megváltoztatja a versenyeket rendező online kaszinók játékát, mivel a blokklánc technológia kiküszöböli a módosított eredmények lehetőségét, elősegíti a bizalom érzését és biztosítja a tisztességes versenyt.

Gyors és olcsó tranzakciók

Mivel a decentralizáció megszüntette a közvetítők szükségességét, a kriptotulajdonosok a hagyományos fizetési módokhoz képest gyorsabb elszámolást és alacsonyabb tranzakciós díjakat élvezhetnek.

A kaszinók számára is előnyösek az olcsóbb tranzakciók, mivel lehetővé teszik számukra a folyamatok optimalizálását és az erőforrások hatékony felhasználását.

Extra kereseti lehetőségek

A blokkláncos kaszinójátékosok a játéknyereményeken kívül más előnyökhöz is juthatnak.

Arra ösztönzik őket, hogy a tétekkel megsokszorozzák a bevételüket – a digitális eszközöket egy bizonyos időszakra befagyasztják, majd a tulajdonosok további kriptókkal jutalmazzák őket.

A Fairspin kaszinónak például van egy Hold to Earn programja, amelynek átlagos éves THM-je akár 500% is lehet.

A kriptovaluták azonban a tagadhatatlan előnyök mellett egy sor buktatót is magukkal hoztak, amelyeket figyelembe kell venni.

Olvasd tovább, hogy megtudd, milyen kihívásokat jelent a kripto.

A buktatókról

Az elővigyázatosság megelőzhető – a legtöbb kripto-kihívás leküzdhető, ha tudja, mire kell felkészülnie.

A többi minden újrakezdés velejárója, és a kriptoipar még fiatal, és még ki kell alakítania a meglévő szerencsejáték-keretbe való integráció hatékony módjait.

Ingadozó jellegű

A kriptovaluták árfolyam-ingadozásoknak vannak kitéve, ami bizonytalanságot okoz a befektetők számára.

Mindazonáltal a kockázat mérsékelhető a stablecoinok, vagyis olyan kriptók használatával, amelyek értékét egy másik valutához, árucikkhez vagy pénzügyi eszközhöz kötik.

Illegális tevékenységekkel kapcsolatos aggodalom

A tranzakciók anonimitása vonzhatja a pénzmosást és más illegális tevékenységeket folytató csalókat.

A KYC (Know Your Customer) és AML (Anti-Money Laundering) eljárások lehetővé tétele azonban az ilyen esetek elkerülésének egyik módja.

Egy kaszinó kötelezővé teheti a személyazonosság ellenőrzését, mielőtt a játékosnak engedélyezné a platformon történő tranzakciókat.

Szabályozási kihívások

A kripto- és blokklánc-technológiák gyors fejlődése arra kényszeríti a szabályozó hatóságokat, hogy lépést tartsanak, és gyorsan kiigazítsák azokat az irányelveket, amelyeknek a kriptokaszinóknak meg kell felelniük.

Az iGaming szférán belül még nem alakult ki egyértelmű szabályozási hálózat a kriptó számára, bár egyes joghatóságok határozott lépéseket tettek ebbe az irányba.

A legfontosabb kripto előnyök és kihívások kitalálásával itt az ideje, hogy belemerüljünk a kripto szerencsejátékok izgalmas világába!

Lássuk, hogyan működik a kripto integráció egy valódi blokklánc kaszinó esetében, és ismerjük meg, milyen előnyökhöz jutnak a játékosok.

A Fairspin élen jár

Noha a legtöbb kriptokaszinó nem jut tovább a kriptofizetések integrálásánál, az igazi game changerek forradalmasítják a platformjaikat blokklánc-alapúvá, hogy kihasználják a technológia által nyújtott összes versenyelőnyt.

A Fairspin egy vezető kaszinó, amely az átláthatóságot és a biztonságot helyezi előtérbe a magával ragadó szórakozási élmény mellett.

Az elképesztő, több mint 8800 játékot kínáló platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a tisztességes játék érdekében minden játéktevékenységet felülvizsgáljanak.

Az ilyen átláthatóságot a blokklánc segítségével érik el – a kaszinó a Trueplay megoldást használja az adatok hamisításbiztos digitális főkönyvbe történő átvitelére.

A rögzítést követően minden tranzakció könnyen elérhető és ellenőrizhető a Trueplay Explorer segítségével.

A biztonság mellett a Fairspin felhasználói a natív TFS Token körül forgó széles körű kripto-előnyöket élvezhetnek.

Ez az ERC20/BEP20 digitális eszköz képezi minden kaszinó ösztönzőjének gerincét, a regisztrációs bónusztól a staking juttatásokig. Nézzük meg mindegyiküket részletesebben.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Bónuszrendszer

A Fairspin kiterjedt bónuszrendszerrel büszkélkedhet, amelyet arra terveztek, hogy emelje a játékosok játékélményét és növelje nyereményeiket.

A bőséges üdvözlő csomagtól kezdve a rendszeres készpénzvisszatérítési jutalmakig a kaszinó gondoskodik arról, hogy minden játékos megbecsültnek és jutalmazottnak érezze magát.

Üdvözlő csomag

A regisztrációt követően a felhasználók azonnal kapnak egy 200 TFS bónuszt tét nélkül, hogy elindulhassanak a játékban.

A következő bónusz a befizetés után vár. Sőt, a platformon az első négy befizetéshez egy teljes üdvözlőcsomag jár:

● akár 100% és 30 ingyenes pörgetés az 1. befizetéskor.
● akár 75% és 30 ingyenes pörgetés a 2. befizetéshez
● akár 75% és 30 ingyenes pörgetés a 3. befizetéshez
● akár 200% és 50 ingyenes pörgetés a 4. befizetéshez

Az ajánlat időkorlátos, ami izgalmas sürgősségi elemet ad hozzá. Emellett a befizetési összegek és a fogadási követelmények a kívánt összeg függvényében változnak.

Például a 200 TFS + 50 FS maximális bónusz 3 napos időtartamú, és a bónusz feloldásához legalább 500 USDT befizetésre és 60-szoros fogadási követelmény teljesítésére van szükség.

Rakeback

Akár nyersz, akár veszítesz, minden tétedért rakeback jár a legjobb Play to Earn játékokban.

Mindenki biztos, hogy a befizetett összeg egy bizonyos százalékát visszakapja. A százalékos arány a játék típusától függően változik.

Például 0,2% a nyerőgépes játékoknál és 0,075% a hagyományos és élő rulettnél.

Hűségprogram

Egy 10 szintű hűségprogram teszi még izgalmasabbá a játékot. Új felhasználóként a kezdeti „Játékos” szintről indul, de minden egyes játékkal, amit játszik, és minden egyes rakeback-el, amit szerez, magasabbra emelkedik, és így még izgalmasabb előnyöket szabadíthat fel útközben.

Az újonc heti 5% cashback-et kap tét nélkül, heti 5% cashback-et 60-szoros tét mellett, és a tétlimit a Play to Earn × 5000.

Hasonlítsuk össze a legmagasabb szinteket elért játékosok számára biztosított előnyöket:

Acél kártya –        2% napi cashback tét nélkül

–        5% heti cashback tét nélkül

–        30% heti cashback 60-szoros téttel

–        Staking limit: Play to Earn × 10,000

Bronz kártya –        3% napi cashback tét nélkül

–        5% heti cashback tét nélkül

–        35% heti cashback 60-szoros téttel

–        Staking limit: Play to Earn × 11,000

Ezüst kártya –        4% napi cashback tét nélkül

–        5% heti cashback tét nélkül

–        40% heti cashback 60-szoros téttel

–        Staking limit: Play to Earn × 12,000

Arany kártya –        5% napi cashback tét nélkül

–        5% heti cashback tét nélkül

–        45% heti cashback 60-szoros téttel

–        Staking limit: Play to Earn × 13,000

Platina kártya –        10% napi cashback tét nélkül

–        5% heti cashback tét nélkül

–        50% heti cashback 60-szoros téttel

–        Staking limit: Play to Earn × 15,000

 

Játsszon, rakeback, és jusson el a csúcsra! A móka azonban itt nem ér véget – a felhasználók megsokszorozhatják pénzeszközeiket, ha csatlakoznak a Fairspin kockázatmentes passzív jövedelmet ígérő staking programjához.

Tartsd, hogy keress

A Fairspin közösségi menedzsere, Poly szerint „a Hold to Earn program átlagosan akár 500%-os éves APR-t biztosít, a napi hozam pedig eléri a 21%-ot”.

Akár 8 órás, 1 napos vagy 3 napos tervet választasz, befagyaszthatod a tokenjeidet, és nézheted, ahogy a kaszinó nyereségéből részesülve növekszik a bevételed.

Az ilyen jellegű staking kockázatmentes, mivel a játékosok akkor is visszakapják a befizetésüket, ha a platform nem termel nyereséget a tartási időszak alatt.

Ez akkor történik, ha valaki hatalmas nyereményével megrázza a kaszinót.

A lenyűgöző APR számok miatt azonban a Fairspin tulajdonosok még mindig jövedelmező jutalmakhoz juthatnak erőfeszítés nélkül.

Összefoglaló

A kripto- és blokklánc technológiák integrációja forradalmasította a szerencsejáték-ipart.

A példátlan átláthatóság, a továbbfejlesztett tranzakciók és az új, izgalmas kereseti lehetőségek csak néhány olyan előny, amelyhez a blokkláncos kaszinójátékosok hozzáférnek.

A Fairspin kiemelkedik a vezető blokklánc-alapú iGaming platformok közül. Az összes említett előnyt kínálja, bőséges játékokkal és nagyvonalú bónuszokkal párosítva.

Regisztrálj a platformra, hogy megtud, milyen a legmodernebb játékélmény!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!