Arbitrum (ARB) technikai elemzés 05.27

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum (ARB)

Az Arbitrum (ARB) 28,7%-os heti emelkedést tapasztalt az Ethereum ETF jóváhagyását követően, az 1,00,000 új felhasználóval, aki birtokolja az eszközt, az ARB hajlamos folytatni az emelkedő mozgást.

Az Arbitrum kripto a március közepe óta a piaci lejtmenet hatására korrekciós fázisban van, de a bikák májusban átvették az irányítást, és az árat 0,94 dollárról 1,26 dollárra húzták.

A tendenciát a megnövekedett volumen és a hálózati aktivitás támogatja, amelyben az aktív címek rekordmagasságot értek el 1,1 millióval.

Mivel történetesen az Arbitrum az Ethereumhoz kapcsolódó top L2 blokklánc, az Ethereum ETF-ek bevezetése várhatóan jelentősen felfelé fogja nyomni az árfolyamot.

Minden technikai tényező felértékeli a mozgást, és az árfolyam az 50 napos és a 20 napos SMA felett kereskedik.

Ha ugyanaz a pálya folytatódik, akkor az ARB 2024 harmadik negyedévének végére 2 dolláron lehet látni.

Az ARB bikák megenyhülnek?

Az ARB/USDT a 4 órás grafikonon ésszerű mozgásokat végez, az árfolyam jelenleg az 1,23 és 1,27 dolláros ellenállási zónában kereskedik, és innen kitörés várható.

Bár nem jöttek létre erős támogató pozíciók, egy az 1,07 dollárnál, ami túl mélyen van.

A grafikon egy felfelé irányuló csatornamintázatot mutat, az ék kialakítása felé, amelyet egy pozitív RSI kísér 60-nál, valamint a felhalmozódás és az eloszlás mellett mozgó mozgások kísérnek.

A bikák nem engedhetnek innen, egészen 1,3 dollárig, ezt követően az árfolyamnak oldalirányú növekedésre lesz szüksége a hosszú távú trend fenntartásához.

Az ARB jövöje

A technikai növekedés mellett az ARB-tulajdonosok száma is 1,5 millióra nőtt. Az alábbi diagram azt mutatja, hogy a felhasználók ARB-tartaléka a pénztárcákban 1,00,000-rel nőtt.

Az 1 dollár feletti kitörés és az 1,13 dolláros ellenállás utáni emelkedés vonzotta a vevőket, és a felhalmozás növekedése látható. Az ár most 50 nap és 20 napos SMA felett kereskedik, ami jó aspektus.

A bikáknak át kell törniük az 1,29 dollárt és be kell lépniük az 1,3 dolláros zónába, hogy megtartsák az emelkedő tendenciát, de bármilyen visszautasítás innen az 1,22 dollár alá, csökkenő tendenciát vált ki.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!