Binance Coin (BNB) árfolyam elemzés 05.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) befektetők jól érezték magukat, mivel az érme árfolyama az elmúlt héten emelkedett. A lendület azonban az elmúlt néhány órában csökkent.

Noha ez első pillantásra medvésnek tűnt, ez egy újabb bikarally jele lehet.

A BNB csendes mozgása

A múlt heti kényelmes, 4%-os rally után az érme megtorpant. A CoinMarketCap szerint a BNB árfolyama az elmúlt 24 órában csak minimálisan mozdult felfelé.

A cikk írásakor a coin 602,68 dolláron kereskedett, több mint 88,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. A lendület csökkenése a BNB 1 hetes árfolyam-volatilitásának csökkenését eredményezte.

Ezen kívül a társadalmi mérőszámok is érintettek.

A Santiment adataira pillantva kiderült, hogy a közösségi volumene jelentősen csökkent a múlt héten. A Weighted Sentimentje szintén meredeken esett május 26-án.

Ez világosan jelezte, hogy az érme körüli medvés hangulat dominált a piacon.

A BNB-nek azonban volt egy trükk a tarsolyában, ami megfordíthatja a helyzetet. Az érme árfolyamgrafikonján március közepén egy bikás pennant minta jelent meg. Azóta a BNB a mintán belül konszolidálódik.

A cikkírási időpontban az altcoin a minta felső határának tesztelése felé tartott. Így egy e fölé történő kitörés újabb bikarallyt indíthatna el.

Valójában, ha a bikarally megtörténik, akkor az érme hamarosan tesztelheti a 686 dolláros történelmi csúcsát, amelyet még 2021-ben ért el.

Sikerül-e a BNB-nek kitörnie?

Ezután elemeztük a BNB on-chain adatait, hogy lássuk, utalnak-e a bikás pennant mintázat sikeres kitörésére.

Elemzésünk szerint a BNB kereskedési volumene csökkent, miközben az árfolyam-volatilitása csökkent. Ez egy hamarosan bekövetkező trendfordulóra utalt.

A finanszírozási rátája is alacsony maradt, ami tovább növelte a volatilitás emelkedésének esélyét az elkövetkező napokban.

Az érme árfolyama a 20 napos egyszerű mozgóátlagán (SMA) ült, ami a visszapattanásra utal.

Ezen felül a Chaikin Money Flow (CMF) is éles emelkedést regisztrált, ami arra utalt, hogy a bikák hamarosan közbeléphetnek, és ezzel lehetővé teszik, hogy a BNB a bikamintázat fölé törjön.

Azonban ahhoz, hogy a bikarally fennmaradjon, a BNB-nek egy erős ellenállási szint fölé kell emelkednie a 613 dollár közelében.

Ez úgy tűnt, hogy ez a helyzet, mivel a likvidáció erőteljesen emelkedne ezen a szinten, ami árkorrekciót okozhat.

Egy sikeres kitörés e fölé lehetővé tenné a BNB számára, hogy új csúcsokat célozzon meg.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!