Az Algotech (ALGT) az Ethereum Layer 2 kereskedőkkel lép kapcsolatba, ahogy az Arbitrum megugrik, az Optimism süllyed

-


Vendégbejegyzés


Gondolkodtál már azon, hogy néhány kriptopénz kereskedő nagy összegű ROI megtérülést ért el a decentralizált pénzügyi DeFi területről?

Csatlakozz, ahogy végigmegyünk azon, hogy mit keresnek a területen. Nézd, a Layer 2 skálázási verseny fokozódik, egy meglepő versenyző bukkan fel, és a profi DeFi kereskedők éberen figyelik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Algotech

Az Algotech (ALGT) vonzza az Ethereum Layer 2 kereskedőket, akik új lehetőségeket keresnek, még akkor is, amikor a bevált DeFi nehézsúlyúak, mint az Optimism, árfolyamesést szenvednek.

Habár az Algotech úgy néz ki, mint a következő nagy dolog a Layer 2 skálázásban, nézzük meg, miért vándorolnak az Ethereum Layer 2 kereskedők az Algotech-hez, és mit jelent ez a decentralizált kereskedési platformok jövőjére nézve.

Az Arbitrum, az Ethereum Layer 2 megoldások kulcsszereplője

Az Arbitrum-ot az Ethereum Layer 2 egyik megoldásának tekintik, az általa játszott döntő szerep miatt a kriptotérben nevet szerzett, mivel továbbra is hatalmas figyelmet kap a befektetők részéről.

A népszerű vizsgálatok szerint a layer 2-t úgy programozták, hogy tartós megoldást hozzon az Ethereum mainnetben lévő elakadásokra, ami biztosítja, hogy egyes tranzakciók a láncon kívül történjenek, ami tovább növeli a sebességet és drasztikusan csökkenti a költségeket.

A torlódások megoldására egy picit az Arbitrum is felmerült a hatékony technológiájával, ami kétségtelenül felkeltette az Algotech figyelmét.

A kereskedők és a felhasználók számára problémamentes élmény biztosítása az Arbitrum egyik prioritása lett, amely a rollupokat kihasználva több tranzakciót hajt végre, mielőtt azokat az ETH mainnetre küldené.

Az Arbitrum befektetői lehetőséget látnak az Algotech-en

Az Algotech a blokklánc-technológia bajnoka, kilátásai és dinamizmusa révén készséget mutatott arra, hogy kihasználja az Arbitrum növekvő érdeklődését.

A kutatások azt jelzik, hogy az Arbitrumot integrálták az Algotech különböző szolgáltatásaiba, alacsony kereskedési és tranzakciós díjakat biztosítva a kereskedőknek és a felhasználóknak.

Ez az újítás vonzza az Ethereum layer 2 befektetőket, akik ilyen újításokat keresnek a blokkláncban.

Mivel a layer 2 skálázási megoldások iránti kereslet egyre nő, az Arbitrum a számos technikai előnyével nagyon fontos szerepet fog játszani, ezért integrálták az Algotech-be.

Az Algotech tovább javította a platform teljesítményét, köszönhetően az Arbitrumnak, amely gyors tranzakciós sebességgel és nagyon alacsony díjakkal rendelkezik, most a felhasználók nagyon bíznak a platformban.

Az Optimism kihívásai és lehetőségei

Ahogy az Arbitrum hatalmas sikereket könyvelhet el, az Optimizmus visszalépésekkel és kihívásokkal küzd.

Az Optimism egy másik Ethereum layer 2 megoldás, amely küzd azért, hogy figyelmet és dominanciát szerezzen a kriptótérben; ezt a technikai problémák eredménye okozza.

A költség és a lassú sebesség, amellyel a tranzakciókat végrehajtja, durván érinti az Optimism-et, és arra késztette a felhasználókat és a befektetőket, hogy más alternatívák után nézzenek.

A nehézségei miatt az Algotech és az Arbitrum indokolatlanul nagy előnyre tesz szert, hogy elvonja az Optimism befektetőit és felhasználóit. A felhasználók és befektetők jobb befektetési lehetőséget keresve hagyják el az Optimism.

Algotech

Ennek a keresésnek a közepette az AlgoTech egy jobb, potenciállal rendelkező alternatívát kínál.

Az Arbitrumnak az Algotechbe való integrálásával ezért teljes erővel az Optimism egyensúlyából kizökkentő erővé vált.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy mivel az Optimism kihívásokkal néz szembe, ez azt mutatja, hogy a kriptotér mennyire versenyképes lehet, és ezzel a versennyel együtt van hely az innovatív fejlesztéseknek.

Kétségtelen, hogy az Optimism mindenképpen vissza fog pattanni, ha képes lesz kezelni a technikai problémáit, és tovább dolgozik a szolgáltatásának javításán, hogy a felhasználóknak csúcsminőségű élményt nyújtson, ezáltal vonzza majd a felhasználókat és a befektetőket.

Pillanatnyilag az Algotech és az Arbitrum állnak a nyerő oldalon, és tömegesen vonzzák a befektetőket.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!