December elsején érkezik az Ethereum eddigi legnagyobb fejlesztése

-

Justin Drake az ETH 2.0 kutatója a Twitteren közölte, hogy az Ethereum 2.0 Beacon lánc indulása december elsején, magyar idő szerint 13:00-kor várható.

Az Ethereum 2.0 gerincét adó Beacon lánc egy köztes blokklánc, amely a jelenlegi hálózat mellett fog üzemelni, ahogy a négy közül megkezdődik az első migráció fázisa az új hálózatra.

Tegnap a Beacon lánc indulásához szükséges szerződés elérte a december elsejei induláshoz szükséges minimális ETH-mennyiséget.
Az Ethereum 2.0 végrehajtói sikeresen megegyeztek az új blokklánc „kezdeti állapotában.”

„Azt mondanám, hogy az ETH 2.0 félig kész van. A kutatás része évekbe telt, és hamarosan végzünk vele, a 0. fázis kiadása pedig hatalmas előrelépés. A 0. fázis alapoz meg olyan dolgoknak, mint az aláírások, Merkle-izáció, hálózatosítás, ETH 1 beutalások, véletlenszerűség, proof of stake stb… A később láncelágazások már csak erre az alapra építenek.”

A többi fázisról Drake azt mondta, hogy az utolsó előtti fogja az Ethereum 2.0 teljes blokkláncát a tokenekkel és rendszerekkel együtt átvinni az Ethereum 2.0-ra, és ez „jelentős munkát és koordinációt fog igényelni.”

Drake az ETH 2.0 indulásáról azt mondta, hogy már többször is „túl optimista vagy pesszimista volt”, így a becsléseit fenntartásokkal kell kezelni, de úgy számol, hogy 2023 közepére készülhet el teljes mértékben az ETH 2.0.
A fejlesztés bejelentése után az ETH árfolyama is megugrott, jelenleg 600 dollár fölött áll.

Olvastad már? A PayPal vezérigazgatója szerint a platform „jelentősen megdobja a kriptopénzek felhasználását”

Forrás: coindesk.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!