Csúszik az Ethereum „Shanghai Upgrade”

-

A régóta várt Shanghai Upgrade, amely lehetővé tenné a feltett Ethereum (ETH) visszavonását, április második hetére tolódott, ahogyan arról a hálózat fejlesztői hívásán döntöttek.

A fejlesztők a stakerek nagy csalódására, akik alig várták, hogy véget érjen a kétéves várakozás, konszenzusra jutottak abban, hogy a frissítés mainnet indítása egy hónappal a görli teszthálózat indítása után történik, amelyet a hívás során március 14-re tűztek ki.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az egyik fejlesztő korábbi időpontot javasolt a Goerli indítására, mivel így több idő telik el a Goerli és a mainnet indítása között.

Volt egy javaslat, hogy a Goerli március 16-án induljon el, de ezt elvetették a március 14-i időpont javára, hogy legyen elég idő elemezni és megvitatni az eredményeket a következő, március 16-ra esedékes fejlesztői híváson.

A görli teszt lesz az utolsó főpróba a közelgő sanghaji frissítéshez.

A Glassnode adatai szerint az Ethereum teljes tétgyűjtési aktivitása tisztességes növekedést mutatott az előző héthez képest.

A cikk írásakor közel 17,5 millió ETH-t zároltak a hálózat okosszerződéseiben, ami 3%-os növekedést jelent hétről hétre.

Az érvényesítők teljes számának növekedése ugyanezt a pályát követte.

Az új ETH-k letétbe helyezésének üteme azonban 82%-kal zuhant az előző héthez képest.

Ennek oka lehetett a Shanghai Upgrade mainnet indulási időpontja körüli bizonytalanság.

ethereum

Forrás: glassnode.com

A Staking Rewards szerint a sajtómunkák idején a teljes ETH-mennyiség több mint 14%-át tette ki a teljes ETH-kínálatnak.

Negatív hangulat lép be

A késés híre a CoinMarketCap szerint több mint két hete a legalacsonyabb értékre rántotta az ETH-t.

Az altcoinok királya 4,64%-ot zuhant az elmúlt 24 órában, és 1600 dollár alatt kereskedik.

Az ETH Long/Short aránya egy alá süllyedt. Ezzel azt jelzi, hogy a long pozíciók száma csökkent. Ennek oka lehet a befektetők medvés kilátásai az érmével szemben.

ethereum

Forrás: coinglass.com

Olvastad már? A Bitcoin árfolyama 5%-ot esett 60 perc alatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!