Cosmos technikai elemzés 06.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cosmos

A Cosmos (ATOM), amely nemrégiben közelebb került a 2022-es 5,55 dolláros mélypontjához, visszafordíthatja a veszteségeket, ha a kamatemelések szünetelnek.

A hawkish álláspont azonban még jobban kivéreztetheti a piacot, különösen, ha a Bitcoin [BTC] letöri a 25 000 dolláros támaszt.

A Fibonacci-retracement eszköz az április közepi alacsonyabb csúcs (12,96 dollár) és a közelmúltbeli alacsonyabb mélypont (7 dollár) közé került.

Az 5,54 – 6,53 dolláros támaszzóna egy bikás rendelési blokk (OB), amely 2022. június 18-án alakult ki a napos grafikonon. Ez enyhítheti az ATOM-ra nehezedő további csökkenő nyomást.

Az RSI (Relatív Erősség Index) mélyen a túladott zónában volt a megjelenési időpontban, ami kiemeli a megemelkedett rövid távú eladási nyomást.

Hasonlóképpen, az OBV masszívan csökkent, aláásva az ATOM iránti szilárd keresletet.

Mint ilyen, az eladók visszanyerhetik az irányítást, ha az ATOM nem tud a 23,6%-os Fib szint (8,42 dollár) felett zárni.

Egy ilyen forgatókönyv esetén az eladók az ATOM-ot 7 dollárig vagy 5,62 dollárig (bullish OB) nyomhatják lefelé.

A bikák azonban haladékot kaphatnak, különösen, ha a Fed dovish álláspontot képvisel és szünetelteti a kamatemeléseket.

Egy ilyen fejlemény miatt az ATOM 8,42 dollár felett zárhatna, és a 38,2%-os Fib szint (9,288 dollár) közvetlen ellenállási szintjét célozná meg.

A következő célpont a 10 dolláros pszichológiai szint lesz.

cosmos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem érdemes aggódni a bitcoin ETF-ek egyenlege miatt

A spot Bitcoin ETF-ek négy hónappal az amerikai pénzügyi piacokon való megjelenésük után már a kriptovaluta ökoszisztéma kulcsfontosságú részévé váltak. Ugyanakkor Eric Balchunas, a Bloomberg...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.20.

Prémium Bitcoin (BTC) Úgy tűnik, hogy rövid távon a Bitcoin (BTC) árfolyama egy sávban ragadt, de hosszú távon a token egy előre beprogramozott emelkedést követ. A jól ismert...

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!