Chimpzee: A jótékony ügyeket támogató üdítő mém érme – Újabb sikerek a láthatáron

-


Vendégbejegyzés


Ha érdeklődsz a mém érmék világa iránt, bőven elég csak a Chimpzee (CHMPZ) projektjét megismerned.

Erre két jó okod is van: a token fantasztikus jótékonysági jelleggel rendelkezik, és kiváló előértékesítési jutalmakkal is kecsegtet. Vágjunk is bele rögtön a token feltérképezésébe!

A Chimpzee sok fontos funkcióval, és bőkezű jutalmakkal vonzza a nagyérdeműt

Chimpzee

 

A Chimpzee kettős célú küldetése során sikeresen foglalkozik a vadvilág megóvásának, és az éghajlatváltozás mérséklésének égető kérdésével, de mindeközben a felhasználóira is maximális figyelmet fordít, és passzív jövedelemszerzési lehetőséget biztosít a számukra.

Jótékonykodási ügyekre a projekt csapata a tokenkészlet 10%-át és a nyereség egy részét fordítja, és az ezzel foglalkozó szervezetek számára különíti el.

Azért, hogy küldetését sikerre vigye, a Chimpzee bevezette a Play-to-Earn, a Shop-to-Earn és a Trade-to-Earn funkciókat.

Ezek nem csak azt teszik lehetővé a felhasználók számára, hogy jutalmakat gyűjtsenek be, hanem azt is, hogy aktívan hozzájáruljanak a projekt különböző, jövőbe mutató céljaihoz.

A Chimpzee sokféle funkciója valóban érdekes lehet a kriptovaluta rajongók számára. Szerintünk különösen figyelemre méltó a Chimpzee Shop, az NFT piactér és a Zero Tolerance Game. 

A Chimpzee Shop a termékek és áruk széles választékának központi piactere. Az NFT-piactér az NFT-k kereskedelmének megkönnyítésére hivatott, és megadja a lehetőséget a passzív jutalmak szerzésére a platform kereskedési díjaiból való részesedés által.

A játékosok a környezettudatos Zero Tolerance Game során az egyes mérföldkövek elérésével CHMPZ tokeneket gyűjthetnek.

Ha pedig valaki szeretne még több passzív jutalomra szert tenni a Chimpzee ökoszisztémán belül, akkor az Chimpzee NFT-útlevéllel a zsebében olyan előnyökre lesz jogosult, amelyek még több CHMPZ tokenhez segítik hozzá. 

A csapat bejelentésének megfelelően a Chimpzee Shop-to-Earn platformja a végső tesztelési fázisban van, és számos terméket fog kínálni azoknak az érdeklődő befektetőknek, akik már most sorban állnak előtte.  

A platform aktív résztvevői ingyenes CHMPZ tokeneket kereshetnek, és az ökoszisztéma létfontosságú céljaihoz is kapcsolódhatnak.

Igazán különleges, hogy a Chimpzee már elindította ökoszisztémájának közel egyharmadát, hiszen ezt eddig nem sok hasonló projekt tudta meglépni.

Látogass el a Chimpzee oldalára

A CHMPZ előértékesítése kötelező a mém érmék rajongóinak

Chimpzee

A Chimpzee ökoszisztémáját a CHMPZ token köré építette fel, ez az elsődleges valutája a platformon belüli összes tevékenységnek és ösztönzőnek.

Felhasználóként a CHMPZ tokent különböző tranzakciókhoz használhatjuk, és a jutalmakat is ebben a mém érmében mérik ki nekünk. 

Jelenleg a Chimpzee előértékesítési fázisban van, amely során a tokent a jelenlegi 0,00105 dolláros árfolyamon kínálja.

Ez az ár a következő fázisban 0,0011 dollárra fog emelkedni. A Chimpzee-nek ráadásul most van egy remek bónusza, ami lehetővé teszi, hogy a token ára 0,00074 dollár alá csökkenjen, a vásárolt mennyiségtől függően.

Kihangsúlyozzuk, hogy ez a korlátozott bónuszlehetőség csak az előértékesítési időszak végéig van érvényben. A jegyzési ár 0,00185 dollár lesz.

Azok, akik az előértékesítés alatt nem tudtak Chimpzee NFT-útleveleket beszerezni, később is pótolhatják, de már csak korlátozott számban lesznek elérhetőek, és magasabb áron vehetők meg.

Azokat, akik nem vettek részt az előértékesítésben, türelemre intik, hiszen meg kell várniuk az exkluzív, whitelist NFT-útlevél előbemutatójának végét, amelyen csakis kizárólag az előértékesítés résztvevői vehetnek részt.

Jó tudni, hogy amikor elindul a Chimpzee NFT útlevelek CHMPZ  tokenekkel való vásárlási folyamata, egy égető mechanizmus során potenciálisan 5 milliárd érmével csökken majd a teljes forgalomban lévő készlet.

Chimpzee

Ez a projekt képes megváltoztatni a mém érmék arculatát. Egy jó célú tokenről van szó, ami ráadásul szórakoztató is, így nem meglepő, hogy felkeltette a kripto rajongók figyelmét. Javasoljuk, hogy minél előbb nézd meg az előértékesítést!

Látogass el a Chimpzee oldalára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.01.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) erős bullish kilátásokkal rendelkezik az árfolyamgrafikonon. Az USD Coin (USDC) havi 70 milliárd dollár feletti átutalási volumenéről szóló hírek csak megerősítették...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!